Miloš Biković
Milorad Milanković
Miloš Biković

Alo!/Ana Paunković

Miloš Biković, Foto: Ana Paunković

Biković je pravo sa crvenog tepiha u Rusiji, gde je prisustvovao premijeri filma njegove devojke, stigao u Beograd. 

Dok mu u Rusiji društvo pravi njegova izabranica Aglaja Tarasova, u Beogradu je druga priča. Miloš uživa isključivo u muškom društvu, tako da njegova devojka nema razloga za ljubomoru. Biković i njegov drug su večerali u jednom od najpopularnijih beogradskih restorana, a kada je glumac ugledao foto-reportere, pozdravio ih je osmehom.

Miloš Biković

Alo!/Ana Paunković

Miloš Biković, Foto: Ana Paunković

- Miloš je zadovoljan kako sve teče u Rusiji što se tiče poslovnih obaveza, ali mu nedostaje Beograd, posebno zbog bliskih prijatelja koji su ovde. Tamo je stekao popularnost, ali uvek voli da dođe u Srbiju da odmori, kako bi sakupio pozitivnu energiju za sve naredne poduhvate. Njegova devojka nije mogla da mu se pridruži iz opravdanih razloga, ali Miloš se ubrzo vraća u Moskvu, kako bi se vratio snimanju serije „Kuhinja” - kaže dobro obavešten izvor za „Alo!”.

Budući da gradi uspešnu inostranu karijeru, Miloš Biković priznao je da oseća kako je Rusija njegov dom, ali očigledno da svaki slobodan trenutak koristi kako bi se vratio u Beograd. Iako o braku još ne razmišlja, glumac je nedavno izjavio da ne krije više emotivnu vezu sa Aglajom Tarasovom, jer su zajedno više od godinu dana.

Komentari (2)

ee bas lepo

12.11.2017 22:04

veran devojci, kad bi se zezali, Geni su cudo, ode on uskoro bratovim stopama..., neka je ziv i zdrav

Mira

12.11.2017 23:40

Slatki su :-)