Sindi: Biću hodajuća lutka za seks

N. S. | Razbibriga 2017-08-22 16:29:10 2017-08-22 16:29:10

Sindi obožava svoj plastični izgled i privlači pažnju gde god se pojavi.

Printscreen

Operisala je grudi i usne, koje "puni" tri puta mesečno. Čak je i za svoj automobil naručila posebne registarske tablice na kojima piše "doll" (lutka).

Sindi (31) Mur je potrošila hiljade i hiljade funti na svoj plastični izgled, ali kako to obično biva sa ovakvim osobama, još uvek nije zadovoljna.

Ona živi u Salfordu, gradiću u okolini Mančestera, a veoma je istrajna u svojoj nameri da postane živa seks lutka.

Kako tvrdi muškarci ne mogu prestati da gledaju u njene silikonske grudi i to joj je najveća motivacija za nastavak "ulepšavanja".

"Izbegavam izlaske u noćne klubove jer dobijam previše pogleda i zvižduka. Verovatno zato što su mi grudi prevelike. Na "dejtove" mogu da idem svako veče.

Pažnja mi godi, ali ponekad zaborave da sam osoba, a ne doslovno seks lutka", ispričala je Sindi koja planira da se uskoro podvrgne još jednoj operaciji grudi i stomaka.

Botoks joj ne treba, jer, prema njenim rečima, zadovoljna je sa svojom kožom, ali ima jedan cilj - da smrša.

Na svom izgledu radi od 19 godine. Grudi je platila 7.000 funti (Veličinu A zamenila je sa FF), a usne "pumpa" tri puta mesečno, što je košta 250 funti po tretmanu.

Nakon što je raskinula sa svojim verenikom u 19. godini jer ju je varao, a tada je već imala dvoje dece s njim, odlučila je da poradi na sebi.

"Kada sam raskinula sa svojim nesuđenim suprugom, pogledala sam se u ogledalo i rekla samoj sebi: Moram da se promenim. POčela sam svakodnevno da treniram, što se na kraju i isplatilo", samouvereno priča Sindi.

Njeno dvoje dece, sin i ćerka, podržavaju mamin način života, a i ostatak porodice stoji iza nje.

Expand player
Pogledajte više