Obradović: Što ne kupih BMW?!

M. S. P. | Razbibriga 2016-03-12 17:38:43 2016-03-12 17:38:43

Aleksandar Obradović, smenjeni direktor Elektroprivrede Srbije, shvatio je u čemu je pogrešio i žestoko se pokajao!

D. Milenković

 

Obradović je, podsetimo, smenjen jer je, kako je na biznis forumu na Kopaoniku izjavio premijer Aleksandar Vučić, iako je bilo dobrih svari koje su urađene za vreme Obradovićevog mandata, kupio dva „audija“. To je bila, kako je istakao predsednik Vlade Srbije, „kap koja je prelila čašu“.

Bliski prijatelj smenjenog direktora koji je insistirao na anonimnosti otkrio je za „Alo!“ da se Obradović žestoko pokajao i da poslednjih dana ne izlazi iz svog skromnog doma od 146 kvadrata, već kleči na kukuruzu i moli višu silu za oproštaj.

- Po ceo dan ponavlja: „Zašto uzeh ‚audije‘, o, bože?! Kako napravih tu početničku grešku?! Što ne kupih BMW?!“. Toliko to ponavlja, da mu je fraza prerasla u mantru. Vidi se njegovo iskreno kajanje, vidi se da mu je veoma teško, da ne zna šta će sa sobom... I „audijima“. Smatra da je drastično kažnjen. Nije mu lako, izneverio je očekivanja u najdelikatnijem mogućem trenutku, pa sada pati zbog svega toga - otkrio je naš izvor blizak bivšem direktoru EPS-a.

REALNO

Srbija dobija Sektor za redovne situacije

Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova predložio je Vladi Srbije da promeni ime te institucije. Kako ekskluzivno saznaje „Alo!“, budući naziv biće sektor za redovne situacije.

Do ideje o promeni naziva došli su zaposleni u sektoru. Kako je jedan od njih otkrio za naš list, dosadašnje ime postalo je potpuno deplasirano, pošto se nijedna situacija u Srbiji, ma koliko delovala loše i beznadežno, odavno ne smatra vanrednom.

- Iskreno, nama su poplave i druge elementarne nepogode postale redovna, da ne kažem sasvim uobičajena stvar. Nama, ne samo u sektoru, već i svim stanovnicima Srbije, ništa vanredno ne bi predstavljalo ni da nas strefi neki asteroid, nuklearna kataklizma ili bilo koja druga vrsta smaka sveta. Jednostavno, to je to. Navikli smo na sve i sve nam je postalo normalno. Zato smo i predložili Vladi Srbije da nam promeni ime, pa da se ubuduće zovemo sektor za redovne situacije - otkriva naš izvor.

VANREDNA DODELA

Kim Džong Unu „Oskar“ za SF scenario

 

Predsednik Severne Koreje Kim Džong Un dobitnik je vanrednog „Oskara“ za najbolji scenario naučnofantastičnog filma!
Američka akademija filmskih umetnosti i nauka izdala je saopštenje u kojem se navodi da je, iako je od dodele čuvenih filmskih nagrada prošlo nekoliko nedelja, bila primorana da vanredno dodeli još jednog „Oskara“. Kako se navodi u saopštenju, reč je o novouvedenoj kategoriji za najbolji scenario za naučnonantastično ostvarenje.

- Iako je krajem februara održana ceremonija dodele „Oskara“, nismo mogli da prenebregnemo činjenicu da je severnokorejski lider zaslužio jedno od ovih priznanja. Do sada ova kategorija nije postojala, ali smo je vanredno uveli, pošto njegov scenario „nuklearnog blickriga“ zaista zaslužuje nagradu. Jednostavno, ta ideja je toliko naučnofantastična, da nismo imali druge već da mu dodelimo ovo novoustanovljeno priznanje - navodi se u saopštenju američke akademije filmskih umetnosti i nauka.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Expand player
Pogledajte više