test za obuku vozača
Foto: Printscreen/YOUTUBE PRINTSCREEN/SOFTWARE ZA OBUKU VOZACA

Najveće nezgode u saobraćaju nastaju nepoštovanjem saobraćajnih znakova i ograničenja, a do njih dolazi ili nepažnjom ili nepoznavanjem propisa, piše Mondo

Postoji veliki broj testova na internetu, ali neki od najinteresantnijih (i najkorisnijih) su upravo testovi za vozače. Sa razvojem moderne tehnologije, javnosti je omogućeno da u video ili čak interaktivnoj formi zaista nauči po kojim pravilima funkcioniše saobraćaj.

To nas dovodi do današnjeg problema. U pitanju je raskrsnica na kojoj semafori trepću žuto, to jest ne rade. Vaš zadatak je da pravilno odgovorite na pitanje - ko ima prednost?

Recite nam šta mislite, a odgovor potražite u nastavku :

Evo i odgovora:

Kao što test za obuku vozača jasno pokazuje, u slučaju da ne rade semafori, prednost pre svega ima policijski automobil sa upaljenom rotacijom. Za njim sledi tramvaj, pa automobili, pa kamion.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal MALENA SARA SAMA SKLOPILA FIĆU! Najteže je bilo sa kablovima Iako je rođena mnogo nakon što je čuveni fića bio statusni simbol bivše Jugoslavije i omiljeno vozilo skoro svih porodica, desetogodišnja Sara Marković iz čačanskog naselja Trbušani vrlo dobro zna svaki detalj na ovom sada već oldtajmeru. Jedna odbična televizijska reklama promenila joj je pogled na fiće i poželela je da ima baš jednu takvu u svojoj kolekciji. Ubedila je oca da joj kupi primerak nedeljnika "Zastava" koji u svakom svom broju ima po jedan deo makete fiće i da ga sastave. 🚙 Izvor: RINA #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading