televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Jakova Jevtovića

Prvi domaćin tima So, šarmantni glumac Jakov Jevtović opravdao je status odličnog kulinara i sjajno ugostio raspevanu ekipu Biber koja mu je brodom došla u goste. Domaćin otkriva zašto se opredelio baš za glumu, kako je njega vaspitavao njegov otac, čuveni profesor FDU, a kako on svoje naslednike i zašto mu je u poslednje vreme turska kuhinja naročito zanimljiva. Čućete i šta o Jakovu misli njegov kum ali i saznati da je kao veliki zaljubljenik u boks, Jakov za ring uvek spreman. Kako se on snašao na pijaci i za kakav se meni opredelio a šta su mu gosti doneli na poklon i ko se, pored kapetana, našao za kormilom broda, videćete u prvoj epizodi nove sezone Na večeri kod...

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (27. februar)

Foto: IMDB

 

 

23.50 Superstar
Komplikovano je
Džejn ima troje odrasle dece, pekaru koja dobro posluje i prijateljski odnos s bivšim mužem Džejkom. Deceniju posle njihovog razvode, jedna obična večera pretvara se u nešto nezamislivo – ljubavnu aferu. Žrtve ove obnovljene romanse postaju Džejkova mlada žena i Adam, sveže razvedeni arhitekta koji počinje da se zaljubljuje u Džejn. Može li ljubav da bude slađa drugi put? Uloge: Meril Strip, Stiv Martin, Alek Boldvin.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (27. februar)

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania
Nož u našim leđima
Priča o tri generacije porodice Katler, koja živi poput odmetnika u jednom od najbogatijih sela Britanije. Čed Katler je sin čoveka s krivičnim dosijeom Kolbija Katlera i zato je odgajan kao lovac i lopov koji stvara probleme policiji. Ali kada njegov sin Tajson Katler postane punoletan, Čed se upušta u borbu s ocem oko budućnosti svoje mlade porodice. Uloge: Majkl Fasbender, Brendan Glison.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading