PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (1. mart)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (1. mart)

Promo

 

 

21.00 RTS1

Pesma za Evroviziju, polufinale 1

U oba polufinala na ovogodišnjem festivalu „Pesma za Evroviziju 2023“ predstaviće se po 16 kompozicija, najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 4. marta u velikom finalu za pobedu, a najbolja po glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Liverpulu. Prenose sve tri takmičarske večeri od 1, 2. i 4. marta gledaoci će moći da prate na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti od 21 čas.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (1. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pre nego što zaspim

Kristin Lukas svakoga jutra se budi u nepoznatoj sobi kraj nepoznatog muškarca. Ne zna ni gde se nalazi ni ko je ona. Ubrzo saznaje da je nepoznati čovek njen suprug Ben i da nakon saobraćajne nesreće koju je doživela svakoga dana izgubi iznova pamćenje čim zaspi. Pokušavajući da rekonstruiše prošlost, Kristin kopa po stvarima i nailazi na kameru na kojoj je sama sebi snimila poruku. Uloge: Nikol Kidman, Kolin Firt, Mark Strong.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (1. mart)

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva Plus

Katanac za bol

„Katanac za bol“ je napeta priča o vojnicima koji imaju jedan od najopasnijih zadataka na svetu - deaktiviranje bombi u jeku borbe. Novi narednik Džejms se ponaša kao da je jači od smrti, i kao da će to oduvek biti. On se ne plaši ni sopstvene, ni smrti vojnika kojima je nadređen. Kako se vojnici bore da kontrolišu svog, novog divljeg lidera, grad se pretvara u haos i Džejmsov pravi karakter se obelodanjuje. Uloge: Džeremi Rener, Entoni Meki, Brajan Gereti, Gaj Pirs, Rejf Fajns.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading