televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (11. mart)

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTS1

Kalibar 9

Milano, današnjica. Fernando, sin Uga Pjace, napravio je uspešnu karijeru branioca, dok je njegova majka Neli dale sve od sebe da ga zadrži podalje od sveta gde se istakao njegov otac, gangster. Kada nestane sto miliona evra, ljaga pada na Fernandovo ime, naročito kada se ispostavi da je prevarena kompanija zapravo služila kao paravan za mafijaške poslove. Uloge: Marko Boči, Barbara Buše, Alesio Boni.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (11. mart)

Foto: IMDB

 

 

Cinemania 21.00

Mračne ulice Menhetna

U potrazi za novim početkom Eva Cibulski i njena sestra Magda 1920. iz rodne Poljske plove za Njujork. Kad stignu na ostrvo Elis, lekari otkrivaju da je Magda bolesna, te sestre bivaju razdvojene. Eva je na ulicama Menhetna, a njena sestra je u karantinu. Sama, u očajničkoj želji da bude s Magdom, Eva ubrzo upoznaje Bruna, šarmantnog, ali zlog čoveka koji je tera na prostituciju. Jednog dana, Eva upoznaje Brunovog rođaka, mađioničara Orlanda. On obara Evu s nogu i ubrzo postaje njena jedina šansa. Uloge: Marion Kotijar, Hoakin Finiks, Džeremi Rener.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (11. mart)

Foto: IMDB

 

 

B92 23.45

Duboka država

Vanzemaljske sile zaposele su našu planetu. I okupacija traje. Deceniju nakon invazije u blizini Čikaga grupa pobunjenika odlučuje da uzvrati napad. Film istražuje obe strane - kolaboracioniste i disidente. Centralne ličnosti pobunjenika su dva brata, jedan sa životnim iskustvom, a drugi sa željom da iskustvo života stiče u oslobođenoj planeti. Uloge: Džon Gudman, Ešton Sanders, Megan Marfi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading