PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (2. april)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (2. april)

Promo

 

 

19.30 RTS2

Rekvijem za gospođu J.

Na dan smrti zeca, svog kućnog ljubimca, Gospođa J., skromna sredovečna žena i bivša administrativna službenica, odlučuje da sahrani svog ljubimca, opere sudove, ode u prodavnicu, pronađe stari porodični pištolj, i za pet dana, na dan kada je umro njen muž, izvrši samoubistvo. Uloge: Mirjana Karanović, Jovana Gavrilović, Vučić Perović, Mira Banjac.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (2. april)

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Velika bela prevara

Pol Barnel zapada u tešku finansijsku krizu. Očajan da pomogne sebi i drugim ljudima iz svoje okoline, ali prvenstveno mentalno oboleloj ženi Margaret, pribegava svim mogućim načinima. Iznenada, pred njim se stvara milion dolara. Putujući agent prodaje, Pol Barnel, zapada u tešku finansijsku krizu. Očajan da pomogne sebi i drugim ljudima iz svoje okoline, ali prvenstveno mentalno oboleloj ženi Margaret, pribegava svim mogućim načinima. Iznenada, pred njim se stvara milion dolara, koji koliko su mu na dohvat ruke, toliko su i daleko... Uloge: Robin Vilijams, Đovani Ribizi, Holi Hanter.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (2. april)

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Memento

Leonard je čovek koji ima samo kratkotrajno pamćenje. Zahvaljujući složenom sistemu podsetnika rasutih na fotografijama, papirićima, pa čak i tetovažama na telu, zna da je primivši udarac u glavu u borbi sa silovateljem i ubicom voljene žene zauvek gurnut u sadašnjost. Iz prošlosti do njega neprestano dopiru kratki bleskovi lica i događaja koje ne može da poveže. Uloge: Gaj Pirs, Keri-En Mos, Džo Pantolijano.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading