televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (03. mart)

Promo

 

 

21.00 Prva

12 reči

Sam naziv „12 reči“ označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, a serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose. Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, Miloš Ivanović, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana... Uloge: Viktor Savić, Tihomir Stanić, Ivana Vuković, Marija Bergam, Nikola Pejaković.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (03. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Taksi

Danijel radi kao raznosač pica, koji odlično vozi svoj skuter po Marselju, i odlučuje da postane taksista. Kada konačno uspe da dobije dozvolu za taksiranje, zaustavlja ga policija zbog prebrze vožnje. Kako bi izbegao plaćanje kazne, odlučuje da pomogne inspektoru, da uhvati pljačkaše banke, jer inspektor još uvek nema vozačku dozvolu. Uloge: Sami Naseri, frederik Difental, Merion Kotijar.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (03. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Na vrhu

Dvanaestogodišnji Majkl pohađa vojnu akademiju, pametan je i besprekorno vaspitan dečak, iako i vrlo razmažen, jer je od rođenja naviknut da može da ima sve što poželi. Živi s majkom i dedom, jer ih je otac napustio još dok je Majkl bio mali. Ali, kad se mama razbolela, nazvala je Majlkovog oca i zamolila ga da on bude neko vreme s njim, da se upoznaju i zbliže. Linkoln nije otac kakvog je Majkl zamišljao, nije bogat, vozi kamion, ne čita knjige i, uopšte, čini mu se da je njegov deda Džejson u pravu kad kaže da je Linkoln gubitnik... Uloge: Silvester Stalone, Suzan Blejkli.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading