PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (6. april)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (6. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Sektor 8

Radnja filma odvija se u zatvoru koji lebdi u Zemljinoj orbiti, na udaljenosti od 80 kilometara iznad površine Zemlje. U njemu je zatvoreno 500 najopasnijih zatvorenika koji su uspavani posebnom metodom. Ali kada ih iznenada probude saznaju da su teroristi zarobili predsednikovu ćerku. Snovu, bivšem vladinom agentu, nudi se sloboda ukoliko uspe da je oslobodi. Uloge: Gaj Pirs, Megi Grejs, Leni Džejms.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (6. april)

Foto: IMDB

 

 

23.55 RTS2

Život nema pravila

Homer je siroče u sirotištu u Mejnu. Budući da nikada nije usvojen, on postaje miljenik direktora, dr Larča, koji mu prenosi sve svoje medicinsko znanje i Homer postaje iskusni, mada nelicencirani lekar. Međutim, Homer žudi za drugačijim životom van sirotišta. Kada Voli i trudna Kendi posete sirotište u kome dr Larč vrši medicinski bezbedne, mada nezakonite abortuse, Homer odlazi sa njima da radi na njihovoj farmi jabuka. Uloge: Šarliz Teron, Tobi Magvajer.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (6. april)

Foto: IMDB

 

 

00.05 SUPERSTAR

Konstantin

Ovo je priča o detektivu natprirodnih moći Džonu Konstantinu, koji je doslovno otišao u pakao i vratio se. Kada se Konstantin udruži sa skeptičnom policajkom Ejndželom Dodson radi rešavanja slučaja tajanstvenog samoubistva njene sestre bliznakinje, istraga ih vodi kroz svet demona i anđela koji se nalazi ispod površine Los Anđelesa. Zarobljeni u katastrofalnom nizu natprirodnih događaja, njih dvoje više nemaju izlaza i žele da nađu sopstveni mir po svaku cenu. Uloge: Kijanu Rivs, Rejčel Vajs.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading