televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (7. april)

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva Plus

Sluga

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da vaspita svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, budi se u 1860. godini, i nalazi se na velikom seoskom imanju, kao običan sluga. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i, naravno, ljubavi. Uloge: Miloš Biković, Marija Mironova.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (7. april)

Foto: IMDB

 

 

23.35 RTS2

Sati

Drama govori o tri žene koje žive u tri različita vremenska perioda, ali su njihovi životi povezani romanom „Gospođa Dalovej“ Virdžinije Vulf. Prva je sama Virdžinija Vulf koja pokušava da se izvuče iz depresije pišući ovaj roman. Druga je Lora Braun, trudna domaćica koja se nosi sa nesrećnim brakom i životnom kolotečinom čitajući „Gospođu Dalovej“. Treća je Klarisa Von koja preispituje svoj život pripremajući zabavu svom prijatelju, smrtno bolesnom od side. Njen život je verzija glavnog lika iz romana. Uloge: Nikol Kidman, Džulijan Mur, Meril Strip, Ed Haris.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (7. april)

Foto: IMDB

 

 

00.50 UNA TV

Izolovani

Inspirisan istinitim događajima, film govori o paru koji odlazi na udaljeno rajsko ostrvo na Bahamima. Međutim, tamo počinje da ih proganja grupa pirata, koji žele da im uzmu identitete i živote. Borba na život i smrt počinje! Uloge: Dominik Pursel, Mari Avgeropolus.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading