PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (8. april)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (8. april)

Promo

 

 

20.10 RTS1

Kamiondžije d.o.o., treća sezona

Očekuju vas nove ljubavne, poslovne, finansijske, porodične i druge avanture šoferskog dvojca Baje i Žiće. Serija je počela slučajnim susretom Žiće, bivšeg šofera, a potom bibliotekara u maloj seoskoj školi u okolini Uba, i Baje, vozača autobusa u gradskom saobraćajnom preduzeću u Ubu. Taj susret je u potpunosti izmenio njihove živote. Njihove avanture u novom serijalu počinju tako što oni sve teže dolaze do novca prevozeći robu. Procene da je isplativije da se bave prevozom gastarbajtera, pa odluče da idu na časove nemačkog jezika. Planove im pokvari kazna koja je usledila nakon njihove vožnje u pijanom stanju. Uloge: Tihomir Stanić, Nenad Jezdić, Paulina Manov, Tanja Pjevac, Branislav Zeremski, Anka Gaćeša Kostić, Marko Gvero, Iva Ilinčić, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski i drugi.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (8. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Na mlečnom putu

Ratno je proleće. Svakog dana mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu izbegavajući metke kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima. U toj misiji prati ga sreća, voli ga prelepa seljanka, pred njim je mirna budućnost... I sve biva baš tako do dolaska misteriozne Italijanke koja će preokrenuti njegov život naglavačke. Tu otpočinje priča o strastvenoj i zabranjenoj ljubavi koja će ih oboje ubaciti u niz fantastičnih i opasnih avantura. Pridružiće im se sudbina i čini se da niko i ništa neće moći da ih zaustavi. Uloge: Emir Kusturica, Monika Beluči, Sloboda Mićalović.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (8. april)

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS2

Zli dusi

Nakon što je snimio seriju o životu jednog od najvećih imena svetske književnosti Fjodora Mihajloviča Dostojevskog, ruski režiser Vladimir Hotinjenko okrenuo se ekranizaciji jednog od njegovih dela. Ovoga puta reč je o romanu „Zli dusi“ (Besy, 2014) u kom se Dostojevski bavio mračnim silama u ljudima koje ih vode ništavilu i destrukciji, i tražio spas u čovekoljublju i veri. Druga polovina 19. veka. U gubernijskom gradu dešava se serija zagonetnih ubistava, a sumnja se da iza njih stoji revolucionarni kružok na čelu sa dva mladića koji su se nedavno vratili iz Švajcarske… Uloge: Maksim Matvejev, Anton Šagin, Sergej Makovecki, Marija Lugova…

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading