televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (10. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Niko: Iznad zakona

Na nagovor svog prijatelja Nelsona Foks, Niko se vraća u Čikago gde postaje policajac. Petnaest godina kasnije, Niko hapsi narko-dilera, ali prilikom pretresa otkriva i velike količine eksploziva. Ovaj slučaj, oživeće duhove iz Nikove prošlosti... Uloge: Stiven Sigal, Pem Grir, Henri Silva.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (10. april)

Foto: IMDB

 

 

22.20 RTS2

Epidemija

Režiser i scenarista (čije uloge tumače sami Lars fon Trir i Nils Vorsel), pišu scenario za film o tome kako se epidemija širi svetom. Kako se fikcija i stvarnost prepliću, tako se oko njih širi stvarna epidemija, ali oni to kao da ne primećuju. Uloge: Lars fon Trir, Nils Vorsel, Udo Kir.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (10. april)

Foto: IMDB

 

 

22.15 Superstar

Nestali u akciji

Poručnik Džejms nakon nekoliko godina se vratio iz Vijetnama, a američka će ga vlada odmah regrutovati kao vođu ekipe koja bi trebala proveriti ima li u Vijetnamu još nestalih u akciji. Suočen s podcenjivačkim odnosom nadređenih, Bredok shvata kako je njegov zadatak zapravo mazanje očiju javnosti tvrdnjama kako je sve u redu, ali on zna da su njegovi brojni saborci još uvek živi i zarobljeni. Uloge: Čak Noris, Lenor Kasdorf, M. Emet Volš…

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading