televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (17. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Rođen da napravi pakao
Jedan od njegovih ljudi je smaknut u Istočnoj Europi pa agent Interpola Semjeul Aksel želi osvetu i želi da vidi krivce kažnjene. Aksel je sve bliže ruskim krijumčarima oružja i droge, odgovornima za smrt njegovog kolege, ali u tom trenutku izbije rat između bandi Roma i Rusa. Čini se da su sada Rusi izvan njegovog dometa pa Aksel sklapa klimavi pakt s Romima kako bi zajedno slomili ruske dilere i ubice. Reditelj Lauro Dejvid Čartrand DelVal. Uloge: Stiven Sigal, Dan Badarau.
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (17. april)

Foto: IMDB

 

 

22.55 RTS2
Evropa
Amerikanac nemačkog porekla odmah nakon Drugog svetskog rata dolazi u pokorenu Nemačku i zapošljava se kao kondukter u vozu sa spavaćim kolima. Amerikanac želi da ostane neutralan u čistki lojalista koju sprovode Saveznici i da učini sve što je njegovoj moći da pomogne izmrcvarenom narodu. Međutim, uviđa da ga koriste kako Amerikanci, tako i uticajna porodica, vlasnici železnice. Pošto se zaljubi u ćerku železničkog magnata, shvata da nije moguće da ostane neutralan i da mora da donese neke teške odluke. Uloge: Barbara Sukova, Žan-Mark Bar, Udo Kir

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (17. april)

Foto: IMDB

 

 

17.45 Superstar
Savršeni stranac
Rovena Pirs saznaje da bi ubistvo njene prijateljice moglo biti povezano s moćnim Harisonom Hilom, te odlučuje da otkrije istinu uz pomoć svog kolege, kompjuterskog stručnjaka Majlsa. Zapošljava se u Majlsovoj reklamnoj agenciji kao Ketrin, a istovremeno se pretvara da je Veronika, devojka s kojom Hil kontaktira preko interneta. Rovena uskoro shvata da nije jedina koja menja identitete. Uloge: Brus Vilis, Hale Beri.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading