televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (19. april)

Foto: IMDB

 

 

13.05 RTS1

Valter brani Sarajevo

Sarajevo 1944. godine. Nemačkim armijama u povlačenju očajnički treba gorivo. Valter, zagonetni i harizmatični vođa pokreta otpora može da ugrozi njihove zalihe. Nemci preduzimaju lukav plan da uklone tu prepreku. Zanimljiv je podatak da je ovo ostvarenje gledalo oko milijardu i po gledalaca i da je veoma popularno u Kini. Uloge: Velimir Bata Živojinović, Rade Marković, Ljubiša Samardžić, Dragomir Gidra Bojanić, Neda Spasojević, Slobodan Dimitrijević, Hanjo Hase.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (19. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Snajper: Specijalne operacije

Specijalna vojna jedinica pod vođstvom narednika Vika Mosbija, uz pomoć izvrsnog snajperiste, narednika Džejka Čandlera, u toku je specijalnog zadatka u udaljenom avganistanskom selu gde treba da oslobode američkog kongresnika kog su oteli Talibani. Zadatak spasavanja uspešno je odrađen, ali Džejk, kog u unakrsnoj vatri odvoje od ekipe, ostane da pomogne ranjenom vojniku. Narednik Vik Mosbi pokušava da ubedi pukovnika Džeksona da ga pusti i spase vojnike, ali moraju da vrate kamion pun municije koji bi mogao biti veoma bitan u vojnoj bazi. U direktnom kršenju naredbe, Vik i njegova ekipa specijalaca odluče da se vrate u selo i spasu bespomoćne vojnike. Uloge Žan Klod van Dam, Stiven Sigal.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (19. april)

Foto: IMDB

 

 

00.40 Prva

Srećković

Hak Čiver je talentovani mladi pokeraš, srčani igrač koji uvek ide na sve ili ništa. To ipak nije slučaj kada se radi o njegovom odnosu sa ženama, jer se trudi da izbegne odgovornost i ozbiljne veze. Kada upozna mladu pevačicu Bili Ofer od nje dobija nekoliko lekcija o riziku i nagradama u životu. U Las Vegasu uskoro počinje Svetsko prvenstvo u pokeru, i Hak se sprema da ga osvoji. Istovremeno on se trudi da osvoji i mladu pevačicu. Uloge: Erik Bana, Dru Barimor, Robert Duval.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading