televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Na nišanu

Kada misija američke vojske u Etiopiji krene po zlu, njihov najbolji snajperista Bob Li Svager ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji. Razočaran u sistem i vrednost američke vojske, Svager nestaje bez traga i počinje samotnjački život duboko u šumama Stenovitih planina, daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom. Tri godine kasnije pronalazi ga pukovnik Izak Džonson i moli ga da se vrati u službu kako bi sprečio atentat na američkog predsednika. Uloge: Mark Valberg, Deni Glover.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. april)

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Legenda

Film prati Ronalda i Redžinalda Kreja, dva engleska gangstera koji su terorisali London pedesetih i šezdesetih godina prošloga veka postavši legende. Legenda je pravi, klasični gangsterski film sa stilom koji će otkriti tajnu istoriju zločina porodice Krej. Uloge: Tom Hardi, Emili Brauning, Dejvid Tjulis.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. april)

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva plus

Administrator

Majk je čovek koji ima sve u životu i sve je stekao svojim sposobnostima. Njegova kompanija je na pragu da zauvek izmeni poslove avio-lizinga. Ali sve će se promeniti nakon što informaciono-tehnološki savetnik Ed, kog je Majk pozvao da mu sredi vajfaj  signal, započne vezu s njegovom ćerkom Kejtlin. Majku se to nije dopalo i on ga otpušta. Uloge: Pirs Brosnan, Ana Fril.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading