PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (23. april)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (23. april)

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Bekstvo u zoru

Diter još od ranog detinjstva sanja o letenju, pa postaje vojni pilot. Ali dok se nalazi na prvoj tajnoj misiji na nebu iznad Laosa, njegov avion je pogođen i on se ubrzo nađe u džungli daleko od američke kontrole. Kada ga zarobe zloglasni Patet Lao vojnici, on shvata da se upravo našao u najtežoj situaciji u životu, ali odlučuje da ne poklekne. Uloge: Kristijan Bejl, Stiv Zan, Maršal Bel.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (23. april)

Foto: IMDB

 

 

23.20 RTS2

Nestala bez traga

Priča počinje u Bostonu u četvrti Dorčester, gde su ulice u kojima žive pripadnici srednjeg sloja prepune razorenih porodica i uništenih snova. Upravo je odatle bez traga nestala četvorogodišnja Amanda Mekridi. Policija ne uspeva da pronađe ni najmanji trag, pa očajni Amandini tetka i teča preklinju privatne istražitelje Patrika i Endži da preuzmu slučaj. Iako se nevoljno odlučuju da se uključe u istragu, oni znaju četvrt, a takođe znaju istinu o Amandinoj majci, ovisnici Heleni. Kada se na momenat učini da će emotivno mučan slučaj napokon biti sretno rešen, na videlo izlazi Amandina tužna sudbina. Uloge: Morgan Friman, Ed Haris, Kejsi Aflek

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (23. april)

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

16 blokova

Policajac Džek ima problema s alkoholom i sve što nadređeni očekuju od njega je da se do penzije drži podalje od nevolja. Zato mu daju samo rutinske poslove kao što je prebacivanje sitnog lopova Edija u obližnji sud na svedočenje. Ali tek što krenu iz stanice, crni kombi im blokira put i maskirani napadači pokušavaju da ubiju Edija. Džek mu igrom slučaja spasava život. Uloge: Brus Vilis, Jasin Bej.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading