televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (24. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Soba

Film „Soba“ pripoveda izuzetnu priču o Džeku, maštovitom petogodišnjaku koji je ceo svoj život proveo s majkom u zapuštenoj prostoriji koju nazivaju sobom. I pored ograničenosti sobe, Džekova majka teži da svom detetu priušti najbolji mogući život, koristeći svoju maštovitost da unutar zatvorenog prostora stvori uzbudljiv svet za Džeka. Ali Džekova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njena izdržljivost dosegne svoje granice, zajedno će se upustiti u rizično bekstvo koje će ih na kraju suočiti sa onim što se može ispostaviti mnogo strašnijim: stvarnim svetom. Uloge: Bri Larson, Džejkob Trembli.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (24. april)

Foto: IMDB

 

 

17.05 Superstar

Šerlok Holms

Čuvenog detektiva Šerloka Holmsa prati glas da je sposoban da reši i najkompleksnije misterije. Uz pomoć svog vernog savetnika dr Džona Votsona, Holmsu niko nije ravan u njegovim obračunima sa kriminalcima, a on se oslanja samo na svoje izuzetne moći opservacije, dedukcije – i snagu svojih pesnica. Ali, sada se nad ulicama Londona nadvila pretnja sa kakvom se Holms nikada ranije nije susreo... i to je upravo izazov kakav mu je bio potreban. Uloge: Robert Dauni mlađi, Džud Lo, Rejčel Makadams.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (24. april)

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Sladje Delibašić

Četvrta predstavnica Biber tima, stasita crnka Slađa Delibašić pokazala se kao vrlo vešta i razigrana domaćica koju su sjajno raspoloženi i raspevani gosti iznenadili prvo svojim stajlingom a potom i poznavanjem opusa grupe Đogani Fantastiko. Gledaoci će iz prve ruke čuti kako su se slavni igrači koji su kasnije napravili i ozbiljnu muzičku karijeru upoznali ali i saznati druge detalje iz života ove nesuđene atletičarke koja i u šestoj deceniji izgleda spektakularno što je, otkriva, rezultat ozbiljnog treninga.O Slađi koja najviše voli da je unuka Tia zove „baba“ govoriće i njena starija kćerka koja je na kraju i zapevala sa majkom. Slaniši su se zaista vratili u devedesete pa je njihovo druženje i pre ali i na samoj večeri proteklo u istom duhu. Videćete gde su Branka i Čeda odveli „decu“, čuti da li je predjelo bolje „šerovati“ ili „deliti“ i zašto je Branka izuzetno zaslužna za pesmu „Idemo na Mars“ koja se svako malo čula tokokm večeri. Večera je završena pravom žurkom a kako su se Slaniši proveli na Marsu, pogledajte na večeri kod Slađe Delibašić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading