televizor
Foto: Promo/Schutterstock
FILMSKI PROGRAM Uživajte uz Hari Potera i Reda Feniksa

Foto: IMDB

 

 

21.20 Prva

Stranac

U središtu radnje filma je skromni vlasnik restorana u Londonu, Kvan, čija davno zakopana prošlost eruptira osvetom kada njegova jedina voljena osoba - njegova ćerka tinejdžerka - pogine u strašnom politički motivisanom terorističkom napadu. Uloge: Džeki Čen, Rufus Džouns.

FILMSKI PROGRAM Uživajte uz Hari Potera i Reda Feniksa

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Hari Poter i Red Feniksa

Prošlo je čitavo leto od Harijevog susreta sa Mračnim Gospodarom i po povratku Hari saznaje da zajednica čarobnjaka i dalje poriče Voldemortov povratak: majstor magije veruje da upravnik Dambldor laže i naimenovan je novi nastavnik odbrane protiv mračnih veština. Pošto je čitava zajednica čarobnjaka ugrožena, celokupna budućnost magije možda zavisi od Harija Potera i Reda Feniksa. Uloge: Danijel Redklif, Ema Votson, Rupert Grint.

FILMSKI PROGRAM Uživajte uz Hari Potera i Reda Feniksa

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva Plus

Dajem im godinu

Otkako su se upoznali na žurki, Net i Džoš cvetaju od sreće uprkos razlikama među njima, Džoš je sanjar, a Net je praktična devojka. Ali nesumnjivo je da među njima ima nečega. Organizuju venčanje iz snova, ali porodica, prijatelji, pa čak i sveštenik koji ih venčava ne veruju da će njihov brak potrajati. Uloge: Sajmon Bejker, Mini Drajver, Ana Faris.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading