televizija
Foto: Promo/Schutterstock
OBAVEZNO POGLEDAJTE: Paklene ulice 3, sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ašer

Ašer je plaćeni ubica koji radi za mafijaša Avija. Ašer živi usamljeničkim životom, uživajući u vinu, dobroj hrani i obučavajući svog mladog šegrta Uzija, koji polako preuzima njegove poslove. Kad Avi da Ašeru da obavi tri ubistva iz osvete, on uspostavi slučajni kontakt sa Sofi, učiteljicom baleta, ali joj ne može ništa otkriti o svom životu. Kad posao krene po zlu, Ašer ubrzo postane lovina, a smrt postane pretnja svima koji su u dodiru sa njim. Uloge: Ron Perlman, Famke Jensen, Džeklin Biset.

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Paklene ulice 3, sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi

Foto: IMDB

 

 

21.55 Superstar

Paklene ulice 3

Šon Bosvel je dete razvedenih roditelja. Još uvek nesiguran gde pripada i šta želi od života, on je siguran samo u jednu stvar - moćni i brzi automobili su njegova ljubav. Sve svoje vreme provodi na ilegalnim takmičenjima, po žestokim putevima Amerike. Međutim, kada ga policija privede zbog prekoračenja brzine, ostavljaju mu sužen izbor. Šon će morati ili da ode pravo u zatvor ili da se preseli kod svog oca koji je vojni službenik i živi u Japanu. Uloge: Vin Dizel, Lukas Blek, Šed Mos.

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Paklene ulice 3, sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi

Foto: IMDB

 

 

00.40 Prva

Crno ili belo

„Crno ili belo“ je priča o dedi kome je iznenada ostavljena na staranje voljena unuka. Kada njena baka po ocu zatraži starateljstvo uz pomoć brata, mala devojčica biva rastrzana između dve porodice koje je mnogo vole. Sa najboljim namerama u srcu, obe porodice se bore za ono što misle da je ispravno i ubrzo bivaju primorane da suprotstave svoja prava osećanja o rasama, praštanju i razumevanju. Uz glumu velikih zvezda film je snimljen na osnovu stvarnog događaja, film je pogled na dva naizgled različita sveta, u kojima ništa nije jednostavno kao crno ili belo. Uloge: Kevin Kostner, Oktavia Spenser.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading