televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
OBAVEZNO POGLEDAJTE Pesma Evrovizije 2023, polufinale 2

Promo RTS

 

 

21.00 RTS3

Pesma Evrovizije 2023, polufinale 2

Danas se u Liverpulu održava drugo polufinale 67. izdanja Pesme Evrovizije. Od 21h, u Liverpulskoj areni, za prolazak u finale boriće se predstavnici 16 zemalja, po sledećem rasporedu: Danska, Jermenija, Rumunija, Estonija, Belgija, Kipar, Island, Grčka, Poljska, Slovenija, Gruzija, San Marino, Austrija, Albanija, Litvanija i Australija. Podsećamo da je Srbija je u prvom polufinalu izborila plasman među 26 najboljih koje ćemo slušati u velikom finalu u subotu 13. maja. Od ove godine u polufinalnim večerima glasa isključivo publika, a osim država koje se takmiče u drugom polufinalu, glasaće i gledaoci iz Španije, Velike Britanije i Ukrajine. Prvi put će i gledaoci iz država koje se uopšte ne takmiče moći da glasaju putem internet platforme. Direktan prenos drugog polufinala Pesme Evrovizije moći ćete da pratite od 21 čas na RTS 3, RTS Svet, kao i putem multimedijalne platforme RTS Planeta.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Pesma Evrovizije 2023, polufinale 2

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Predgrađe

Priča je smeštena u 1950. godinu u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela naoko mirnih i običnih suseda. Suburbikon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima... savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodž je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja. Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari. Uloge: Met Dejmon, Džulijan Mur.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Pesma Evrovizije 2023, polufinale 2

Foto: IMDB

 

 

Prva 00.40

Smrt i život Bobija Zija

Tim Kirni je gubitnik. Već je četvrti put u zatvoru zbog krivičnog dela. A tamo mu iz odljenja za suzbijanje narkotika ponude dogovor prema kojem bi trebao glumiti legendarnog dilera droge Bobija Zija. Plan je da novog Bobija Zija zamene za federalnog agenta koji je bio u rukama meksičkog kartela droge. Federalci objasne Timu da će ako pristane na ovu razmenu, moći pobegne južno od granice nakon što agent bude na sigurnom. Ali tokom razmene agent Ted pokuša da ubija Kirnija... Uloge: Pol Voker, Lorens Fišburn, Olivija Vajld, Džejson Levis.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading