televizor
Foto: Promo/Schutterstock
FILMSKI PROGRAM ZA DANAS

Foto: IMDB

 

 

21.20  Prva

Bratstvo lopova

Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planira veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Anđelesu.  Oni to žele da izvedu tačno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Anđelesa. Uloge: Džerard Batler, Pablo Šrajber, Fifti Sent.

FILMSKI PROGRAM ZA DANAS

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Drugačija 3: Odana

Šta ako je ceo tvoj svet bio laž? Šta ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može da promeni sve? Šta ako ćeš zbog ljubavi i odanosti učiniti neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris zajedno s Tobajasom odlučuje da ode i istraži granice sveta koji ne poznaje. Uloge: Šajlin Vudlej, Teo Džejms.

FILMSKI PROGRAM ZA DANAS

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS2

Tišina belog grada

Policajac se vraća na posao. Serijski ubica se takođe vraća na posao. Naga tela devojke i mladića nađena su u katedrali španskog grada Viktorija. Profajler Unaj i zamenica komesara Alba dobijaju zadatak da reše ovaj tajanstveni slučaj. Otkrivaju da je to delo serijskog ubice koji već dvadeset godina ordinira u gradu. Istraga ih vodi do mračnih ćorsokaka kuda ih usmeravaju društvene mreže, a ubica koji se kreće poput kameleona može biti mnogo bliže nego što misle. Uloge: Belen Rueda, Havijer Rej, Aura Garido.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading