televizija
Foto: Promo/Schutterstock
DANAS NE PROPUSTITE Film

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Zakon ulice

Tango je pošteni policajac koji je prošao sve vrste tajnih zadataka, dok je njegov kolega Sal pohlepni i korumpirani detektiv koji nikako ne uspeva da spoji kraj s krajem. Kada sazna da mu je trudna žena teško bolesna i da njeno stanje može da ugrozi i njihove nerođene blizance, Sal će se odlučiti na drastične mere. Uloge: Ričard Gir, Itan Hok, Vesli Snajps.

DANAS NE PROPUSTITE Film

Foto: IMDB

 

 

22.50 RTS2

Stan 32

Porodica se seli u novi stan da bi im se ostvario san o životu u velikom gradu, ali taj san se pretvara u košmar. Godinu dana posle smrti generala Franka, španska porodica seli se iz gradića u veliki grad, u nadi da će tamo svi naći bolji život. Otac dobija posao i u grad dolazi sa svojom brojnom porodicom. Žive u zgradi gde, nakon nestanka jednog deteta, počinju da se rađaju sumnje da je u jednom od stanova na delu neka mračna nezemaljska sila. Uloge: Ramon Kampos, Gema Neira, David Orea.

DANAS NE PROPUSTITE Film

Foto: IMDB

 

 

00.10 Superstar

Putnici

Tokom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika probudiće se devedeset godina ranije,pre stizanja na odredište jer se brod pokvario. Uskoro se Džim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gde će da uživaju u svim blagodetima koje su ikada mogli da zamisle, a ubrzo se javljuju i uzajamne simpatije... Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet hiljada putnika za koje odgovaraju, Džim i Aurora moraće da saradjuju kako bi ih sve spasili. Uloge: Dženifer Lorens, Kris Prat, Majkl Šin, Lorenc Fišbrn.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading