SRPKINJA BLISTALA U KANU Svetski džet set na premijeri novog "Indijane Džonsa"
Foto: Profimedia/Profimedia

Harison Ford prisustvovao je kanskoj premijeri filma ''Indijana Džons i brojčanik sudbine'', 15 godina otkako je snimljen poslednji nastavak priče o arheologu avanturisti sa šeširom i korbačem.

Ma ovom događaju "sjatio" se svetski džet set. Osim filmske ekipe, bili su tamo i Adrijana Lima, muzički virtuoz Žan Mišel Žar i mnogi drugi.Takođe, na crvenom tepihu je blistala i glumica srpskog porekla Tatjana Pajković. Ona je došla zajedno u društvu svog supruga i kolega Bojda Holbruka.

Kako navodi Rojters, u poslednjem nastavku ''Indijane Džonsa'' igra i danski glumac Mads Mikelsen, kao i zvezda TV serije ''Flibeg'' (Fleabag) Fibi Voler-Bridž. Ovo je prvi film iz tog niza koji nije režirao Stiven Spilberg, a ovoga puta režiju je potpisao Džejms Mangold.

Osamdesetogodišnji Ford, koji će takođe dobiti počasnu nagradu na Filmskom festivalu u Kanu za svoju bioskopsku karijeru, rekao je prošlog meseca da će mu ovo biti poslednji put da igra Indijanu Džonsa.

SRPKINJA BLISTALA U KANU Svetski džet set na premijeri novog

Profimedia

 

Agencija navodi da u poslednjem filmu, Indijana Džons, zajedno sa svojom kumicom koju igra Voler-Bridž, pokušava da pronađe brojčanik koji ima moć da kontroliše vreme, kao i da je glavni negativac bivši nacista zaposlen u NASA-i, a kojeg igra Mads Mikelsen.

Datum izlaska najnovijeg filma je nekoliko puta odlagan nakon što je objavljen 2016. godine i direktan je nastavak filma ''Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje'' iz 2008. godine, koji je dobio pomešane kritike.

Film će biti prikazivan za širu publiku krajem sledećeg meseca, piše Tanjug.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading