televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Bratstvo

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS1

Bratstvo

U protekloj godini bili smo svedoci američkog povlačenja iz Avganistana. Ovo je film o povlačenju jedne druge moćne države, Sovjetskog Saveza, 1988. godine. Kraj je sovjetskog angažmana u Avganistanu i vojska se povlači. Pilota, sina jednog od generala, mudžahedini obore i zarobe. Zbog toga 108. motorizovana pešadijska divizija mora, umesto odlaska kući, da krene u rizičnu misiju spasavanja, iako je čeka opasan put u državi koja je sve većem rasulu. Uloge: Kiril Pirogov, Jan Capnik...

Transporter 3

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Transporter 3

Frenk Martin je prisiljen da transportuje Valentinu, kidnapovanu kći Leonida Vasiljeva, direktora ukrajinske Agencije za zaštitnu sredinu, od Marselja, preko Štutgarta i Budimpešte, sve do Odese na Crnom moru. Tokom puta, uz pomoć inspektora Tarkonija, Frenk mora da se suoči sa ljudima koji su ga primorali da prihvati posao, agentima koje šalje Vasiljev da ga presretnu i Valentininom potpunom nesaradnjom. Uprkos njenom ciničnom odnosu i njegovom otporu, Frenk i Valentina se zaljubljuju jedno u drugo. Uloge: Džejson Statam, Robert Neper, Natalija Rudakova.

Vremenska petlja

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Vremenska petlja

Vojni specijalac u penziji Roj Pulver iznova proživljava jedan te isti dan koji se uvek završava njegovom brutalnom smrću od strane nepoznatih plaćenika ili prilikom bežanja od njih. Svakim novim buđenjem nakon likvidacije, Roj skuplja delić po delić informacije koja bi trebalo da ga dovede do odgovora ko želi da ga bije i zašto se neprestano vraća iz mrtvih, i ponavlja taj kobni dan? … Ispravljajući stvari, Roj može da postane najbolja verzija sebe - ako uspe da se spase od ponovne smrti. Uloge: Frank Grilo, Mel Gibson, Naomi Vots.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading