televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Neporažen 2: Poslednji preživeli

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Neporažen 2: Poslednji preživeli

Bivši bokserski šampion-Džordž Čejmbers poznat po nadimku - Ledeni, ponovo završava u zatvoru, ali ovoga puta-u Rusiji. Tokom boravka u Rusiji, Ledenog lažno optužuju za posedovanje narkotika, posle čega biva ekspresno poslat iza rešetaka. U groznim zatvorskim uslovima i osuđenici i stražari na sve načine pokušavaju da ga primoraju na borbu sa lokalnim šampionom u kik-boksu Jurijem Bojkom. Ledeni odbija da se bori, pogotovo po njihovim pravilima, sve dok ne postane jasno da odlučujući o tome da li će da pristine na borbu ili ne, zapravo odlučuje o sopstvenom životu i smrti. Uloge: Majkl Džai Vajt, Skot Adams, Ben Kros.

Čuvar plaže u zimskom periodu

Promo RTS

 

 

21.45 RTS1

Čuvar plaže u zimskom periodu

Mladić koji je odrastao u atmosferi promašenog braka svojih roditelja želi da pođe svojim putem u život. Završio je školu ali ona mu ne pruža šansu da se zaposli, pa zato prihvata posao čuvara plaže u zimskom periodu. Oženi se devojkom koju voli, verujući da ljubav može da prebrodi sve teškoće. Ubrzo ga žena napušta, otac mu umire i opet se nalazi pred novim početkom, ali sada je opterećen gorčinom. RTS će emitovati restauriranu verziju ovog filma iz 1976. godine. Uloge: Irfan Mensur, Gordana Kosanović, Danilo Bata Stojković, Mira Banjac, Dara Čalenić.

Melanholija

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS2

Melanholija

U okviru velikog ciklusa filmova Larsa fon Trira biće prikzana „Melanholija“. U noći svog venčanja, Džastin primorava sebe da glumi sreću, iako bi to trebalo da joj bude jedan od najsrećnijih dana u životu. Ekstravagantno venčanje platili su njena sestra i njen dever, koji se trude i oko nje i oko gostiju. U međuvremenu, tajanstvena plava planeta Melanholija kreće se prema Zemlji. Džastinina sestra Kler krajnjim naporom bori se protiv straha od predstojeće katastrofe. Uloge: Kirsten Danst, Šarlot Gejnsburg, Kifer Saterland.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading