FILMSKI PROGRAM Sneg u Benidormu
Foto: Promo/Schutterstock
Sneg u Benidormu

Foto: IMDB

 

 

Petak

23.35 RTS2

Sneg u Benidormu

Piter je čitavog života radio u banci u Mančesteru. Kada mu bude odobrena prevremena penzija, odlučuje da poseti brata u Benidormu. Tamo otkriva da je ovaj nestao. Uloge: Timoti Spal, Sarita Koldari, Karmen Maki.

Trgovački putnik

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 Cinemania

Trgovački putnik

Rana i Emad, iranski glumački par koji trenutno priprema uloge u predstavi „Smrt trgovačkog putnika" Artura Milera, unajmljuje stan od jednog od kolega glumaca. Ne znajući da je tu pre njih boravila žena loše reputacije, sa mnogo „klijenata", oni se useljavaju. Lošim sledom događaja, jedan od klijenata svraća u stan jedne noći dok se Rana kupa sama u kupatilu, a posledice ovog događaja potpuno će poremetiti miran život ovog para. Uloge: Tarane Alidusti, Šahab Hoseini, Mina Sadati. Režija: Asgar Farhadi.

Henkok

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 FOX Movies

Henkok

Postoje heroji… I postoje superheroji... A tu je i Henkok. Tolika moć nosi i odgovornost, svi to znaju - to jest, svi osim Henkoka. Dobronamerna herojska dela Henkoka uvek za sobom ostave štetu od koje vam se digne kosa na glavi. Henkok nije baš čovek koga je briga šta drugi misle - sve do dana kada će spasti život PR menadžera Reja Embrija i kada će zajedljivi superheroj početi da shvata da možda ipak ima i svoju ranjivu stranu. Uloge: Vil Smit, Šarliz Teron, Džejson Bejtman.

Revolver

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.15 B92

Revolver

Nakon odsluženja sedmogodišnje zatvorske kazne, tokom koje je od dvojice nepoznatih zatvorenika u susednim samicama naučio sve tajne veštih prevara, kockar Džejk Grin izlazi na slobodu. Budući da je iza rešetaka dospeo zaslugom moćnog gangstera Dorotija, Džejk odluči da s njim izmiri račune. Nakon što za kockarskim stolom Dorotiju uzme novac i javno ga ponizi, Džejk zaključuje da se gangsteru dovoljno osvetio. Ali Doroti nije tip čoveka koji je spreman da oprosti sopstveno javno poniženje, pa on za Džejkom i njegovim bratom Bilijem, samohranim ocem devojčice Rejčel, šalje plaćenog ubicu. Uloge: Džejson Stejtam, Rej Liota.

Sneg u Benidormu

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 Prva

Klopka za muškarce

Kad se radi o varanju milionera, Maksin Koners i njena kćerka Pejdž prave su profesionalke. Prvo ih Maksin namami do oltara, a zatim Pejdž natera na neveru. Mamica se sporazumno razvede pa kreću u lov na sledeću žrtvu - ovoga puta na odbojnog milionera Vilijama Tensija. Međutim, Pejdž je napravila kardinalnu grešku i zaljubila se u mladog konobara. Sada Maksin mora da pazi na kćerku i Tensijev novac kako ne bi izgubila najbolju partnerku koju će ikada imati. Uloge: Sigurni Viver, Dženifer Lav Hjuit, Džejson Li, Rej Ljota...

Đangova osveta

Foto: IMDB

 

 

Subota

22.30 Fox Movies

Đangova osveta

Dr. King Šulc, nemački lovac na glave, kupuje roba Đanga kako bi mu ovaj pomogao da identifikuje grupu okrutnih ubica čije identite samo Đango zna. Đango ubrzo od Šulca počinje da uči zanatske veštine pa zajedno odlaze u Misisipi kako bi oslobodili Đangovu ženu Brumhildu. Međutim, nakon što dogovor o kupovini njegove žene sa nemilosrdnim vlasnikom plantaže Kelvinom Kendijem propadne, Đango će se naći uvučen u borbu za sopstveni život, život svoje žene, ali i mogućnošću za slatkom osvetom. Uloge: Džejmi Foks, Leonardo Dikaprio, Samjuel L. Džekson.

Zelena knjiga

Foto: IMDB

 

 

Subota

22.00 Superstar

Zelena knjiga

Radnja filma se dešava se 1962. godine i pripoveda dirljivu, istinitu priču o izbacivaču Toniju Lipu koji se zapošljava kao vozač dr Dona Širlija, visokoobrazovanog klasičnog pijaniste afroameričkog porekla. Nespojivi dvojac kreće na dvomesečnu turneju po rasno netrpeljivom jugu i otkriva da je na putu da sklopi značajno i posebno prijateljstvo. Uloge: Vigo Mortensen, Maheršala Ali.

Dani gneva

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.15 B92

Dani gneva

Priča prati misterioznog gospodina „H“, čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi, i njegove kolege ostaju iznenađeni preciznošću i veštinama koje će „H“ pokazati i pitaju se ko je on u stvari i odakle je došao. Uloge: Džejson Stetam, Džoš Hartnet.

Memoari jedne gejše

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.00 FOX Movies

Memoari jedne gejše

U godinama pre Drugog svetskog rata jedno siromašno dete oteto je da bi radilo kao čistačica u kući gejši. I pored brojnih problema, devojka procveta u čuvenu gejšu Sajur. Lepa i uspešna, očarava mnoge muškarce, osim onog kog zaista želi. Uloge: Džang Ciji, Ken Vatanabe, Gong Li, Mišel Jeo.

Ponos i slava

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

20.00 Prva plus

Ponos i slava

Priča govori o poštenom detektivu odseka za ubistva kojem je dodeljeno da istaži policijsku stanicu koju vodi njegov stariji brat za kog se sumnja da je korumpiran. I dok istraga počinje da otkriva neke problematične činjenice o policijskoj stanici, postaje sve jasnije da je policajac, koji je najbolji prijatelj detektivovog starijeg brata, možda čovek koji je organizovao brojne zločine. Uloge: Edvars Norton, Kolin Farel, Noa Emerih.

Sneg u Benidormu

Promo

 

 

Ponedeljak

21.00 Cinemania

Kad ljubav zakasni

Bazirana na melodrami čuvene spisateljice Mir Jam, stiže nam dirljiva priča o bračnom paru koji ne dijeli postelju. Uspješni mladi advokat Radmilo već je godinama zaljubljen u lepu Beograđanku Ljiljanu. Uprkos tome što je najpoželjniji neženja svog malog grada, on odoljeva svim primamljivim bračnim ponudama, i ostaje odlučan u namjeri da baš Ljiljana bude njegova žena. Sa druge strane, Ljiljana sanjari o braku sa Momčilom koji u presudnom trenutku pokazuje svoje pravo lice i odbija da se oženi Ljiljanom. Tako ona iz čistog prkosa pristaje da se uda za Radmila, i oni zajedno odlaze u palanku, gde ih očekuju mnogi radoznali i sumnjičavi pogledi. Dok Radmilo ne može da dočeka prvu bračnu noć i sakrije ljubav i strast koju oseća prema svojoj mladoj ženi, za nju je to noćna mora i trenutak u kome će mu priznati da ga ne voli i da ne može da bude njegova žena… Uloge: Miloš Biković, Brankica Sebastijanović,Dušanka Stojanović

Sve što želim

Foto: IMDB

 

 

Utorak

21.00 Cinemania

Sve što želim

Modna dizajnerka je odustala od ideje da će ikada pronaći svoju srodnu dušu. Uprkos pokušajima njene najbolje prijateljice i vlastite majke da se smiri i pronađe sreću u karijeri, ona nastavlja s neodgovornim ponašanjem, učestalo gubi poslove, te ne odustaje od povremenih susreta s mlađim muškarcima. Čini se da ništa nije pod kontrolom sve do njene rođendanske zabave na kojoj upoznaje Adama, zgodnog advokata. Uloge: Šeron Stoun, Toni Goldvin, Elen Berstin.

Staljinova smrt

Foto: IMDB

 

 

Sreda

21.00 Cinemania

Staljinova smrt

Radnja filma se odvija u Moskvi, 1953. godine. Nakon smrti sovjetskog diktatora Staljina, sledi kompletni haos u vrhu vlasti, kao i borba za upražnjenu poziciju. Među moćnicima koji započinju nadmetanje za prevlast su Georgij Maljenkov, Nikita Hruščov i šef policije Lavrentij Berija. Dok oni prave pometnju, svađaju se i zabijaju jedni drugima nož u leđa, ko vodi državu? Uloge: Džefri Tambor, Stiv Bušemi, Sajmon Rasel Bil.

99 domova

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 Cinemania

99 domova

Građevinski radnik Denis Neš, njegova majka Lin i devetogodišnji sin Konor iseljeni su iz svoga doma u postupku koji, u ime banke, predvodi Rik Karver, beskrupulozni agent za nekretnine. Poniženi Neš smešta majku i sina u motel, a situacija mu izgleda beznadežno. Ipak, tada se pojavljuje neočekivana prilika - Karver mu nudi posao. Neš radi poslove čišćenja i popravke kuća koje je Karver zaplenio, da bi mu nakon nekog vremena Karver počeo da poverava i vođenje iseljavanja. Uloge: Endru Garfild, Noa Lomaks, Laura Dern.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading