televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Plaćenici

Foto: IMDB

 

 

21.25 Prva

Plaćenici

Grupa elitnih plaćenika predvođena Barnijem poslata je u Adenski zaliv uz obalu Somalije kako bi sprečili lokalne pirate da ubiju grupu talaca. Nakon uspešno obavljenog zadatka, tajanstveni gospodin Čurč nudi im da odu na neimenovano južnoameričko ostrvo i sruše sa vlasti lokalnog diktatora, generala Garzu. Uloge: Silvester Stalone, Brus Vilis.

Poslednji Filipinci

Foto: IMDB

 

 

21.50 RTS1

Poslednji Filipinci

Kraj 19 veka, španska kolonija Filipini. Španski odred u mestu Baler, na filipinskom ostrvu Luzon, revolucionari su držali opkoljene 337 dana. U decembru 1898, potpisivanjem Pariskog mira između Španije i Sjedinjenih Američkih Država, rat je formalno završen, a Španija je SAD-u ustupila suverenitet nad Filipinima. Zbog toga su pripadnici opkoljenog odreda ostali poznati kao „poslednji Filipinci“. Uloge: Rikardo Gomez, Luis Tosar, Alvaro Servantes.

Male tajne velikog latino zavodnika

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva Plus

Male tajne velikog latino zavodnika

Kad ga 80-godišnja bogatašica ostavi zbog mlađeg muškarca, nakon 25 godina uspešnog braka, razmažena i švorc muška sponzoruša Maksimo primoran je da uzme stvar u svoje ruke, verovatno prvi put u svom nekada raskošnom životu. Ostareli žigolo nema izbora osim da potraži smeštaj kod svoje otuđene sestre, udovice Sare i 10-godišnjeg sestrića Hjuga. Odlučan da se vrati luksuznom životu, Maksimo koristi Hjuga da bi se upoznao sa bogatom udovicom - i uči da ljubav i poverenje treba zaslužiti. Uloge: Eugenio Derbez, Salma Hajek, Rob Lou.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading