PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana (7.7.- 13.7.)
Foto: Promo/Schutterstock
Zločinački um

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 B92

Zločinački um

Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorelom, opasnom i nepredvidljivom osuđeniku nasmrt usađuju sećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA agenta da bi dovršio važan zadatak koji će sprečiti katastrofu svetskih razmera. Uloge: Rajan Rejnolds, Kevin Kostner.

Salt

Foto: IMDB

 

 

Petak

17.40 Superstar

Salt

Evelin Salt je agent CIA. Nakon što je optužena da je ruski agent, ona koristi sve svoje veštine i godine iskustva koje je stekla u službi da bi pobegla svojim progoniteljima i zaštitila svoju porodicu ili će najmoćnija svetska sila izbrisati svaki trag njenog postojanja. Uloge: Andželina Žoli, Lijev Šrajber, Čuetel Edžiofor.

Stari Henri

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.50 RTS1

Stari Henri

Farmer Henri živi na svom imanju  u Oklahomi sa sinom Vajatom. Kada im se na farmi jednoga dana pojavi osedlan konja bez jahača, Henri prateći tragove otkriva ranjenog naoružanog čoveka sa punom torbom novca. On dovodi neznanca kući kako bi ga izlečio, a pred vratima mu se pojavljuju trojica jahača koji se predstavljaju kao predstavnici zakona. Uloge: Tim Blejk Nelson, Stiven Dorf.

Bitka kod Long Tana

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.15 B92

Bitka kod Long Tana

Južni Vijetnam, kasno posle podne 18. avgusta 1966. - tri i po sata na plantaži kaučuka Long Tan, major Hari Smit i njegovih 108 mladih i većinom neiskusnih australijskih i novozelandskih vojnika bore se za svoje živote protiv snažnih neprijateljskih snaga Vijetkonga i severnovijetnamske vojske koja broji 2.500 vojnika. S gotovo nimalo municije, broj mrtvih im se povećava, pa svaki od njih mora da spase sebe, pronađe snagu i trijumfuje uz čast, uljudnost i hrabrost. Uloge: Travis Fimel, Tobi Blom.

Autobus 657

Foto: IMDB

 

 

Subota

22.30 Prva

Autobus 657

Von mora za nekoliko dana da plati 300.000 dolara za lečenje svoje kćerke. Kad mu ponestane izbora, on se udružuje s pohlepnim saradnikom Koksom u pljački kazina u kom rade. Kada stvari krenu naopako, oni su prisiljeni da otmu gradski autobus 657 i uzmu putnike kao taoce... Uloge: Robert de Niro, Džefri Din Morgan, Dejv Bautista.

Život ili nešto slično

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.00 Fox Life

Život ili nešto slično

Televizijska novinarka Leni ima sređen i ugodan život. Verena je za profesionalnog igrača bejzbola i uskoro planira da se venča, a na poslovnom planu takođe joj cvetaju ruže. Kao najuspešnijoj novinarki lokalne TV stanice ukazala joj se prilika za rad na nacionalnoj televiziji. Kako bi se pripremila za novi posao, ona mora da sarađuje s iskusnim snimateljem Pitom, s kojim baš i nije u najboljim odnosima. Uloge: Andželina Žoli, Edvard Berns, Toni Šalub.

Šifra 211

Foto: IMDB

 

 

Subota

Prva plus 22.00

Šifra 211

Film je nazvan po policijskoj šifri za pljačku u toku. Kejdž igra policajca stare škole po imenu Majk Čendler koji treba da spase taoce zarobljene od teško naoružanih pljačkaša banke. Uloge: Nikolas Kejdž, Veston Kejdž Kopola.

Pakao na horizontu

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.15 B92

Pakao na horizontu

Film prati događaje iz aprila 2010. godine, kada se odvijala najveća ekološka katastrofa za koju je zaslužan ljudski faktor. Naftna platforma u Meksičkom zalivu nije vođena po propisima i došlo je do eksplozije i velikog zagađenja usled curenja nafte. Uloge: Mark Valberg, Kurt Rasel, Džon Malkovič.

Moja bivša superdevojka

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

20.00 Fox Life

Moja bivša superdevojka

Met Sonders misli da je konačno našao savršenu devojku, predivnu Dženi Džonson – koja je slučajno i superheroj Dži Devojka. Kada Dženi/Dži Devojka postane preterano posesivna, Met poželi da raskine s njom… ali kako da raskinete sa ženom koja ume da leti, podiže automobile i topi u čeliku rupe uz pomoć svog termičkog pogleda? Ostavljena Dženi služi se svom žestinom svog supermoćnog besa, pokušavajući da osujeti Metovu novu vezu sa njegovom koleginicom Hanom Luis. Met je slomiio Dženino srce, a sada će ona slomiti njemu sve ostalo... Uloge: Luk Vilson, Uma Turman, Ana Faris.

13 minuta

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

20.00 Prva plus

13 minuta

Četiri porodice u gradiću u Hartlandu budu stavljene na test kada ih snažna oluja pogodi, dajući im samo 13 minuta da se sklone pre nego što ih najveći tornado koji je rekordno poharao grad ostavi u potrazi za svojim najmilijima i u borbi za živote. Nakon potpune devastacije, svi moraju prevladati svoje različitosti i pronaći snagu u sebi - i jedni u drugima - kako bi preživeli. Uloge: Ejmi Smart, Tora Birč, Paz Vega, En Heš, Sofija Vasiljeva.

Smrt u Teksasu

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.50 RTS1

Smrt u Teksasu

Nedavno pušten iz zatvora, Bili će učiniti sve što je potrebno da spase svoju majku Grejs, kojoj je očajnički potrebna transplantacija jetre i nema više zakonskih mogućnosti da to učini… Uloge: Roni Džin Blevins, Veronika Berdžes, Lara Flin Bojl, Brus Dern, Klark Haris.

Opasna Džejn

Foto: IMDB

 

 

Ponedeljak

21.00 Cinemania

Opasna Džejn

Džejn živi na farmi s voljenim suprugom Bilom Hemondom. Ali, nakon što se Bil sukobi s okrutnim kriminalcem Džonom Bišopom, Džejn zna da je njihovoj sreći došao kraj. Prisiljena je da se za pomoć obrati bivšem vereniku jer zna da će joj Bišop i njegova banda uskoro zakucati na vrata... Uloge: Natali Portman, Džoel Edžerton, Juan Makgregor.

Priča nad pričama

Foto: IMDB

 

 

Sreda

21.00 Cinemania

Priča nad pričama

Nekada davno postojala su tri susedna kraljevstva sa prelepim dvorcima u kojima su vladali kraljevi i kraljice, prinčevi i princeze. Jedan kralj bejaše bludnik i razvratnik, drugi očaran čudnim životinjama, a kraljica opsednuta željom da dobije dete. Uloge: Selma Hajek, Vinsent Kasel, Džon Rejli. Režija: Mateo Garone.

Najbolje od njih

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 Cinemania

Najbolje od njih

Godina 1940, bombardovanje Londona. Sa stalnim padom morala stanovništva Katrin, neiskusna scenaristkinja, i improvizovani tim glumaca snimaju čak i tokom napada da bi podigli duh naroda i inspirisali Ameriku da se pridruži ratu. Uloge: Džema Arterton, Sem Klaflin, Bil Naj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading