televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Stari Henri

Foto: IMDB

 

 

21.50 RTS1

Stari Henri

Farmer Henri je udovac i živi na svom imanju  u Oklahomi sa sinom Vajatom, koji je tinejdžer. Kada im se na farmi jednoga dana pojavi osedlan konj bez jahača, Henri prateći tragove otkriva ranjenog naoružanog čoveka s torbom punom novca. On dovodi neznanca kući da bi ga izlečio, a pred vratima mu se pojavljuju trojica jahača koji se predstavljaju kao predstavnici zakona. Uloge: Tim Blejk Nelson, Stiven Dorf.

Stari Henri

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Bitka kod Long Tana

Južni Vijetnam, kasno posle podne, 18. avgusta 1966. - tri i po sata na plantaži kaučuka Long Tan major Hari Smit i njegovih 108 mladih i većinom neiskusnih australijskih i novozelandskih vojnika bore se za svoje živote protiv snažnih neprijateljskih snaga Vijetkonga i severnovijetnamske vojske koja broji 2.500 vojnika. S gotovo nimalo municije broj mrtvih im se povećava, pa svaki od njih mora da spase sebe, pronađe snagu i trijumfuje uz čast i hrabrost. Uloge: Travis Fimel, Tobi Blom.

Autobus 657

Foto: IMDB

 

 

22.30 Prva

Autobus 657

Von mora za nekoliko dana da plati 300.000 dolara za lečenje svoje kćerke. Kad mu ponestane izbora, on se udružuje s pohlepnim saradnikom Koksom u pljački kazina u kojem rade. Međutim, stvari kreću naopako, pa su prisiljeni da otmu gradski autobus 657 i uzmu putnike za taoce... Uloge: Robert de Niro, Džefri Din Morgan, Dejv Bautista.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading