FILM DANA Neprijatelj pred vratima
Foto: Promo/Schutterstock
Neprijatelj pred vratima

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Neprijatelj pred vratima

Fil Broker je bivši agent DEA, sada porodični čovek koji se sa ćerkom preselio u prividno miran južnjački gradić da bi pobegao od problematične prošlosti. Njegova supruga nedavno je preminula i sve što ima na ovome svetu je ćerka. Kada ona nenamerno započne svađu s dečakom iz lokalne porodice otkriće će se ko je zapravo Broker. Gator Bodin pokušaće da ugrozi njihove živote, što će naterati Brokera u akciju da bi spasao svoju porodicu i novi dom... Uloge: Džejson Stetam, Džejms Franko, Vinona Rajder, Kejt Bosvort.

Generalova kći

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Generalova kći

Kada kapetan Elizabet Kembel, ćerka poznatog i uglednog generala Džozefa, bude ubijena u američkoj vojnoj bazi Vest Point, pozvani su detektivi Pol Brener i Sara Sanhil da sprovedu istragu. Međutim, sve što otkriju u vezi s ovim slučajem je nejasno. Uloge: Džon Travolta, Medlin Stouv, Džejms Kromvel.

Koljska bušotina

Foto: IMDB

 

 

22.55 RTS2

Koljska bušotina

Sovjetski Savez, 1987. godina. Mladog epidemiologa Anu Fjodorovnu šalju na službeni put. Ona stiže na Koljsko poluostrvo gde saznaje da su naučnici, na velikoj dubini, pronašli potpuno nepoznat oblik života. Ana se zajedno sa grupom odabranih članova spušta na veliku dubinu, kako bi saznala od čega su oboleli zaposleni na bušotini. Uloge: Milena Radulović, Sergej Ivanjuk, Nikolaj Kovbas.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading