televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Ranjeno srce

Promo Pink

 

 

21.00 Pink

Ranjeno srce

Priča o bogatom mladiću i skromnoj devojci koji sklapaju lažni brak na 6 meseci. Da li će uspeti zavarati svoje najbliže i uveriti ih u pravu ljubav ili će igra ipak prerasti u nešto više od onoga što su planirali. Uloge: Jagmur Tanrisevsin, Gokhan Alkan, Jildiz Hulija Bilban, Sema Ali Erol, Mahir Erol. Ozgul Turkuler.

Gospodin Pogrešni

Promo

 

 

11.15 PRVA

Gospodin Pogrešni

Ozgur je izuzetno bogat vlasnik restorana i živi svoj život punim plućima. On ne veruje u ljubav za ceo život. S druge strane tu je Egzi umorna od pogrešnih veza i odlučna da pronađe „gospodina pravog“ sa kojim će proživeti u sreći i ljubavi ceo vek. Ali, Egzi ima utisak da je muškarci samo iskorišćavaju, zato joj Ozgur nudi svoju pomoć kako bi ostvarila svoj san. On je uči raznim taktikama, kako bi osvojila muškarca koji joj se dopada - Serdara. Ali kako to već biva - ne ide sve po njihovom planu, već po planu sudbine koja im je zapisana. Uloge: Džan Jaman, Ozge Gurel.

Ranjeno srce

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ava

Ava je smrtonosni ubica, koja radi za organizaciju crnih operacija i putujući po svetu, specijalizovana je za plaćena ubistva bitnih ličnosti. Kada posao opasno pođe po zlu, prinuđena je da se bori za sopstveni opstanak. Uloge: Džesika Čestejn, Komon, Džon Malkovič, Đina Dejvis.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading