FILM DANA Vatromet taštine
Foto: Promo/Schutterstock
Tvist

Foto: IMDB

 

 

21.50 RTS1

Tvist

Moderna obrada klasične priče o Oliveru Tvistu. Lopov po imenu Tom ukrao je koverat iz sefa, ali ga je nepoznati napadač bacio sa krova. Oliveru je majka umrla i on je otad naučio parkur i dobio nadimak Tvist. Crta grafite i na ulici upoznaje šaroliko društvo lopova. Jedna krađa pokreće neobičan sled događaja... Uloge: Raferti Lou, Majkl Kejn, Lena Hedli, Rita Ora.

Vatromet taštine

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Vatromet taštine

Tajkun sa Volstrita Šerman Mekoj pogrešno skrene u svom mercedesu, izgubi se u Bronksu i udari siromašnog tinejdžera. Radije ostavlja dečka da umre nego da se zaustavi u opasnoj četvrti. Ovaj brutalni čin pokrene lavinu događaja koji će uzdrmati globalno središte kapitalizma i pohlepan, hedonistički život Šermana Mekoja, za koji je verovao da je nedodirljiv. Skandalozna priča o pohlepi, požudi i taštini u Americi. Uloge: Tom Henks, Brus Vilis, Melani Grifit.

Finalna misija

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Finalna misija

Nakon višegodišnjih borbi, vođa Specijalne jedinice, Aks, se i dalje teško nosi sa velikim brojem smrti koje je izazvao i kojima je svedočio tokom vremena kada je radio kao “mašina za ubijanje”. Zbog toga Aks odlazi iz društva u daleke džungle Azije, gde pokušava da zaboravi život kojim je živeo. Pronalazi snagu u učenju Kung Fu i budističkih tradicija, nastojeći da tako promeni način života. Međutim, kada mlada Tajlanđanka sa mitskim moćima nestane, Aks i njegov stari tim se ujedinjuju u pokušaju da je vrate… Uloge: Stiven Sigal, Rudi Jangblad.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading