PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana 11.avgust - 17.avgust
Foto: Promo/Schutterstock
Razbijanje površine

Foto: IMDB

 

 

Petak

22.35 RTS2

Razbijanje površine

Dve sestre imaju običaj da svake godine krenu u putovanje po Norveškoj, ali dogodi se neočekivana nesreća. Pošto Tuva i Ida dožive nesreću, Tuva ostane zarobljena pod stenom, trideset metara ispod površine mora. Idina snalažljivost je na velikom ispitu jer sestre nemaju kome da se obrate za pomoć i moraju same da se izvuku. Uloge: Moa Gamel, Madlen Martin, Trina Vigen.

Petlja

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 B92

Petlja

Vredna srednjoškolka Vi Delmoniko živi prema pravilima i retko se usudi da učini nešto što nije planirala ili smatra neprihvatljivim. Pod pritiskom prijatelja počne da igra igricu „Petlja“ na mreži. Prijavljuje se za samo jedan izazov koji se čini kao bezopasna zabava. Međutim, kad je adrenalin i takmičarski duh povuku dublje, igra postaje sve opasnija, vodeći je do velikog finala koje će odrediti celu njenu budućnost. Uloge: Ema Roberts, Dejv Franko, Emili Mid.

Jedi, moli, voli

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 FOX LIFE

Jedi, moli, voli

Liz je imala život kakav bi poželela svaka druga žena - zgodnog supruga, veliku kuću, ostvarenu karijeru, ali je ipak izgubljena i neispunjena. Misli da još uvek nema ono što bi je učinilo istinski srećnom. Zbog toga se razvodi od muža i kreće na put oko sveta. To putovanje će biti i put samootkrivanja. Uloge: Džulija Roberts, Havijer Bardem, Džejms Franko.

Tri dana za ubistvo

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 B92

Tri dana za ubistvo

Tajni agent Itan, koji boluje od smrtonosne bolesti, pokušava ponovo da se poveže sa otuđenom kćerkom. Iznenada mu u zamenu za poslednji zadatak koji mora da obavi ponude eksperimentalni lek koji bi mogao da mu spase život! Uloge: Kevin Kostner, Hejli Stajnfeld, Koni Nilsen. Režija: Lik Beson.

Ašer

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.00 Prva plus

Ašer

Ašer je plaćeni ubica koji radi za mafijaša Avija. Ašer živi usamljeničkim životom, uživajući u vinu, dobroj hrani i obučavajući svog mladog šegrta Uzija, koji polako preuzima njegove poslove. Kad Avi da Ašeru da obavi tri ubistva iz osvete, on uspostavi slučajan kontakt sa Sofi, učiteljicom baleta, ali joj ne može ništa otkriti o svom životu. Kad posao krene po zlu, Ašer ubrzo postane lovina, a smrt postane pretnja svima koji su u dodiru sa njim. Uloge: Ron Perlman, Famke Jensen, Žaklin Bize.

Sumnja

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.45 RTS2

Sumnja

Godina je 1964. u školi „Sveti Nikola“ u Bronksu. Energični, harizmatični sveštenik otac Flin pokušava da promeni stroge običaje koji vladaju u školi i koje već godinama čvrstom rukom održava sestra Aloišus Bovije, nemilosrdna direktorka škole koja veruje u moć zastrašivanja i discipline. Vetrovi političkih promena duvaju čitavim društvom, pa škola mora da primi svog prvog crnog učenika Donalda Milera. Ali kada sestra Džejms podeli sa sestrom Aloišus svoju sumnju da otac Flin poklanja previše lične pažnje Donaldu - sestra Aloišus kreće u sukob s ocem Flinom, koji će zapretiti da podeli crkvu i školu sa razornim posledicama. Uloge: Meril Strip, Filip Sejmor Hofman.

Elitne ubice

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Elitne ubice

Priča o dvojici najelitnijih operativaca na svetu. Deni, bivši agent specijalnih operacija, i njegov dugogodišnji mentor Hanter kreću u akciju protiv Spajka, prepredenog vođe tajnog vojnog društva. Ali misija neće biti laka jer Spajk šalje trojicu svirepih ubica na njih. Upleteni u veoma opasnu igru mačke i miša, u kojoj lovac postaje plen, oni su prinuđeni da obiđu celu planetu. Uloge: Džejson Stejtam, Robert de Niro, Klajv Oven.

Biti Flin

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 CINEMANIA

Biti Flin

Džonatan Flin je alkoholičar opsednut samim sobom i svojom veličinom, nesvestan da pati od ozbiljnog mentalnog poremećaja. Dok sitan novac nedovoljan za život zarađuje kao taksista, te nakon izbacivanja iz stana uz spavanje u njujorškom prihvatilištu za beskućnike sve zarađeno troši na alkohol, Džonatan sebe istovremeno smatra trećim najznačajnijim američkim piscem svih vremena. Veruje da će pisma koja je iz zatvora pisao sinu Niku, a koja ljubomorno čuva, jednog dana biti prepoznata kao remek-dela i postići basnoslovnu cenu. Uloge: Pol Dejno, Robert de Niro, Džulijana Mur.

Pisma sa Ivo Džime

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

20.00 FOX MOVIES

Pisma sa Ivo Džime

Pre 76 godina američka i japanska vojska susrele su se na Ivo Džimi. Decenijama kasnije, nekoliko stotina pisama pronađeno je pod zemljom tog ostrva. Pisma su dala lica i glasove ljudima koji su se tamo borili, kao i izuzetnom generalu koji ih je vodio Tadamičiju Kuribajašiju. Uloge: Ken Vatanabe, Kazunari Ninomija, Cujoši Ihara.

Crno ili belo

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

18.00 Prva plus

Crno ili belo

Ovaj film je priča o dedi kome je iznenada ostavljena na staranje voljena unuka. Kada njena baka po ocu zatraži starateljstvo uz pomoć brata, mala devojčica biva rastrzana između dve porodice koje je mnogo vole. Sa najboljim namerama u srcu, obe porodice se bore za ono što misle da je ispravno i ubrzo bivaju primorane da suprotstave svoja prava osećanja o rasama, praštanju i razumevanju. Uloge: Kevin Kostner, Oktavija Spenser.

Mačeta

Foto: IMDB

 

 

Ponedeljak

21.00 CINEMANIA

Mačeta

Pošto je jedva preživeo okršaj sa zlim meksičkim narko-dilerom Torezom, bivši federalac Mačeta pobegao je u Teksas, želeći da zaboravi tragičnu prošlost. Ali sve što će pronaći jeste lanac korupcije i prevare u kojem je izvršen atentat na senatora, a on je optužen za to. Mačeta odlučuje da skine ljagu sa svog imena. Na tragu je da otkrije veliku zaveru iza koje ponovo stoji nekadašnji neprijatelj. Uloge: Deni Trejo, Džesika Alba, Robert de Niro.

 

Hladni jul

Foto: IMDB

 

 

Utorak

21.00 CINEMANIA

Hladni jul

Porodični čovek Ričard začuje nepoznate zvukove u svojoj kući jedne julske noći u Teksasu i upucava provalnika Fredija Rasela. Iako ga u gradu smatraju herojem, Dejn je u strahu za sigurnost svoje porodice, kada Fredijev otac Ben stigne u grad. Otac upucanog mladića je bivši robijaš zaslepljen osvetom. Lokalni policajci su ravnodušni nakon incidenta i zahvalni što im je jedan prestupnik skinut s vrata. Uloge: Majkl Si Hol, Sem Šepard, Don Džonson.

Hektor i potraga za srećom

Foto: IMDB

 

 

Sreda

21.00 CINEMANIA

Hektor i potraga za srećom

Hektor je psihijatar koji je sve umorniji od vlastitog neuzbudljivog i dosadnog života. On saopštava svojoj devojci Klari da se oseća kao prevarant jer sam nije iskusio pravi život, a istovremeno daje savete svojim pacijentima. Stoga odluči da napusti monotonu svakodnevicu i kreće na veliko putovanje kako bi otkrio tajnu srećnog života. Uloge: Sajmon Peg, Toni Kolet, Rozamund Pajk.

Megin plan

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 CINEMANIA

Megin plan

Megin plan da bude samohrana majka se izjalovio onog trenutka kad se zaljubila u Džona, oženjenog muškarca koji zbog nje ostavlja nestabilni brak i briljantnu Džordžet. Nakon jedne ćerke i tri godine kasnije Megi upada u dilemu: šta uraditi ako verujete da su vaš muž i njegova bivša žena u stvari stvoreni jedno za drugo? Uloge: Greta Gervig, Itan Houk, Džulijen Mur, Travis Fimel.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading