televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Elitne ubice

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Elitne ubice

Priča o dvojici najelitnijih operativaca na svetu. Deni, bivši agent specijalnih operacija, i njegov dugogodišnji mentor Hanter kreću u akciju protiv Spajka, prepredenog vođe tajnog vojnog društva. Ali misija neće biti laka jer Spajk šalje trojicu svirepih ubica na njih. Upleteni u veoma opasnu igru mačke i miša u kojoj lovac postaje plen, oni su prinuđeni da obiđu celu planetu. Uloge: Džejson Stejtam, Robert de Niro, Klajv Oven.

Smrtonosni virus

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Smrtonosni virus

Sredinom 1960-ih za samo 24 sata od smrtonosnog virusa oboleli su svi stanovnici sela u Zairu. Vlasti su tada odlučile da unište celo selo kako bi sprečile dalje širenje zaraze. Trideset godina kasnije virus ponovo oživljava, ali se ovoga puta prenosi u Ameriku, gde se vrlo brzo širi, preteći da preraste u epidemiju. Uloge: Dastin Hofman, Rene Ruso, Morgan Friman.

Elitne ubice

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Biti Flin

Džonatan Flin je alkoholičar opsednut samim sobom i svojom veličinom, nesvestan da pati od ozbiljnog mentalnog poremećaja. Dok sitan novac nedovoljan za život zarađuje kao taksista, te nakon izbacivanja iz stana uz spavanje u njujorškom prihvatilištu za beskućnike sve zarađeno troši na alkohol, Džonatan sebe istovremeno smatra trećim najznačajnijim američkim piscem svih vremena. Veruje da će pisma koja je iz zatvora pisao sinu Niku, a koja ljubomorno čuva, jednog dana biti prepoznata kao remek-dela i postići basnoslovnu cenu. Uloge: Pol Dejno, Robert de Niro, Džulijana Mur.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading