televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Meksikanac

Foto: IMDB

 

 

21.45 RTS1

Meksikanac

Džeri Velbah upravo je suočen s dva ultimatuma. Njegov mafijaški šef namenio mu je odlazak u Meksiko, gde bi trebalo da se domogne dragocenog antiknog pištolja poznatoh kao „meksikanac“. Time bi se iskupio za svoje prethodne greške. Drugi ultimatum nameće mu njegova devojka Samanta, koja želi da Džeri po svaku cenu prekine sve veze s mafijašima. Zaključujući kako mu se više isplati da razljuti devojku, ali da ostane živ, Džeri odlazi preko granice u Meksiko. Uloge: Bred Pit, Džulija Roberts.

Proglasite me krivim

Foto: IMDB

 

 

23.05 Prva

Proglasite me krivim

Sprovedena je istraga o aktivnostima mafijaške porodice Lučeze. Jedini koji je optužen, iako nije bio među vodećim kriminalcima jeste Đakomo di Norziko, poznat kao Džeki Di, dugogodišnji mehaničar porodice Lučeze koji je bio umešan u sve - od kidapovanja do dilovanja droge. Uloge: Vin Dizel, Piter Dinklidž, Ron Silver, Aleks Roko.

Latinska Amerika

Foto: IMDB

 

 

22.35 RTS2

Latinska Amerika

Masimo ima uspešnu karijeru zubara, srećno je oženjen i ima tri ćerke. Jednoga dana silazi u svoj podrum i tamo zatiče devojku, vezanu i zapušenih usta. Devojka moli Masima za pomoć... Uloge: Elio Germano, Astrid Kasali, Sara Ćijoka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading