televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Nemoguća misija: Razilaženje

Foto: IMDB

 

 

21.45 RTS1

Nemoguća misija: Razilaženje

Tokom misije pronalaženja ukradenog plutonijuma Itan Hant izabere da spase svoj tim umesto za završi misiju. To dovodi do toga da nuklearno oružje dođe u posed opasne mreže vrhunski obučenih operativaca koji žele da unište civilizaciju. Sada, kada je sve u opasnosti, Itan i njegov IMF tim primorani su da se udruže s agentom CIA da bi sprečili potencijalnu nuklearnu katastrofu. Uloge: Tom Kruz, Sajmon Peg, Ving Rejms, Rebeka Ferguson, Henri Kavil.

Poslednje utočište

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednje utočište

Naučnici otkrivaju da će u Zemlju udariti meteor i da će to dovesti do apokalipse i izumiranja čovečanstva. Jedina nada za opstanak je sklonište u bunkerima na Grenlandu. Film prati pokušaj glavnih junaka da stignu do odredišta na Grenlandu. Uloge: Džerar Batler, Morena Bakarin, Skot Glen.

Tražen

Foto: IMDB

 

 

21.55 Superstar

Tražen

Ves ima 25 godina i oseća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga ubija u pojam, žene ga ignorišu i svi su sigurni da od njega nikada neće biti ništa. Neočekivano upoznaje misterioznu devojku Foks. Nakon što mu ubiju oca, ona ga regrutuje u tajno bratstvo ubica. Ves se sprema za osvetu i u bratstvu uči da oslobodi sve svoje moći. Uz genijalne učitelje on dobija snagu o kakvoj je oduvek sanjao. Uloge: Džejms Makavoj, Andželina Žoli, Morgan Friman.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading