FILM DANA "Lov na Crveni oktobar"
Foto: Promo/Schutterstock
Bun

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Bun

Katerin je udovica koja pokušava da spase svog sina i sebe od lokalnih mafijaša. A onda u njen život, sudbinski, ulazi Nik Bun. Sada njih dvoje jedno drugom daju podršku i čuvaju leđa u mestu gde kriminal cveta. Uloge: Nil Mekdonat, Džejson Skot Li, Tomi Flanagan, Kristina Očoa.

Lov na Crveni oktobar

Foto: IMDB

 

 

21.50 RTS1

Lov na Crveni oktobar

Kapetan Marko Ramijus je komandni oficir „Crvenog oktobra“, nove sovjetske podmornice nevidljive za sonare. Tokom brifinga saznaje se da je jedna sovjetska podmornica poslata da potopi „Crveni oktobar“ jer postoji opasnost da će izvršiti neovlašćeni napad na Sjedinjene Države. Uloge: Šon Koneri, Alek Boldvin, Skot Glen, Sem Nil.

Šta je ljubav

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Šta je ljubav

Tom planira da iznenadi Saru vereničkim prstenom, a svog najboljeg prijatelja Sala zamoli da bude svedok prosidbi koju je planirao na sam Dan zaljubljenih. Nevolja je u tome da mu u međuvremenu Sara ostavi oproštajno pismo i s torbama se iseli iz njihovog stana. Da bi odobrovoljio Toma, Sal organizuje parti, pa u njegov stan pozove pet žena koje je skupio u baru. Uloge: Kjuba Guding Junior, Metju Lilard, Džina Geršon.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading