FILM DANA "Oteta"
Foto: Promo/Schutterstock
Duh u oklopu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Duh u oklopu

Radnja je smeštena u 2029. godinu, kada su mnogi ljudi postali kiborzi, zamenivši neke svoje delove tela veštačkim implantatima. Ali mozak se ne može zameniti, pa on predstavlja „duh“, to jest ljudski identitet u oklopu mehaničkog tela. Radnja filma prati kibernetičku policajku koja vodi elitnu antiterorističku jedinicu Sektor 9, zaduženu za borbu sa najopasnijim kriminalcima. Uloge: Skarlet Johanson, Majkl Karmen Pit, Pilou Esbek.

Oteta

Foto: IMDB

 

 

00.00 Prva

Oteta

Priča prati Vila Montgomerija, veštog lopova koji je poslat u zatvor na osam godina nakon što je prevaren u pljački. Izlazi iz zatvora spreman da ostavi kriminal iza sebe i izgradi odnos sa kćerkom Alison. Njegova bivša družina i FBI agent Tim Harlend uvereni su da je baš on sakrio plen od deset miliona dolara u obveznicama pre odlaska u zatvor. Da bi se toga dokopao, njegov bivši saradnik Vinsent otima Alison i traži plen kao otkupninu. Montgomeri ima jedan dan da dostavi otkupninu, ali na iznenađenje svih, Vil u stvari nema novac. On vidi samo jedan izlaz - da se udruži sa starom kompanjonkom - Rajli kako bi izvršio još jednu pljačku dok nije prekasno. Uloge: Nikolas Kejdž, Džoš Lukas, Deni Hjuston.

Duh u oklopu

Promo RTS

 

 

20.05 RTS2

Prizori iz života džukca

Dokumentarno-animirani film predstavlja sedam iskrenih i autentičnih priča o psima lutalicama. Kombinujući dokumentarni materijal s animacijom i naratorima, film svojim tihim junacima daje glas. Prateći sedam scena, od rođenja do ponovnog rođenja, gledaoci postaju svedoci dostojanstvene pseće borbe za opstanak. Mirjana Karanović, Anica Dobra, Momčilo Bajagić Bajaga...

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading