televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Neprijatelj pred vratima

Foto: IMDB

 

 

23.30 Superstar

Neprijatelj pred vratima

Godina je 1942. i nacisti svom silinom prodiru kroz Rusiju. Pod vođstvom Hruščova, građani Staljingrada pružaju hrabar otpor motivisan junaštvom lokalnog heroja Vasilija Zajceva. Podvizi vrhunskog snajperiste Vasilija su ušli u legendu zahvaljujući propagandi koju proizvodi Vasilijev najbolji drug, politički činovnik po imenu Danilov. Da bi zaustavili Vasilija, Nemci šalju u Staljingrad svog najboljeg snajperistu majora Keniga. Uloge: Bob Hoskins, Džud Lo, Rejčel Vajs.

Univerzalni vojnik 4

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Univerzalni vojnik 4

U svetu bez vlasti, preživeli Univerzalni vojnici moraju da se izbore s anarhijom i izgrade novi poredak u kom će vladati, iskoreniti slabe i testirati najjače ratnike u brutalnim borbama na život i smrt. Uloge: Žan-Klod van Dam, Dolf Lundgren, Andrej Arlovski.

Čelični korov

Foto: IMDB

 

 

22.30 RTS2

Čelični korov

Frensis i Helen su par alkoholičara i vratili su se u grad u kome su se rodili. On je igrao bejzbol, ona je bila pevačica na radiju, ali im je alkoholizam uništio karijere. Okruženi su smrću - ona je bolesna, njihov prijatelj ima rak, a on radi kao grobar i posećuje grob svog pokojnog sina. Proganjaju ga vizije prošlosti, među kojima su dva čoveka koje je ubio... Uloge: Džek Nikolson, Meril Strip, Karol Bejker, Tom Vejts.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading