FILM DANA „Uteha“
Foto: Promo/Schutterstock
Kafilerija

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTS2

Kafilerija

Film reditelja Kima Čapajrona priča je o tri maloletna delinkventa u popravnom domu i doživljajima koji će im obeležiti živote. Ne samo da su osuđeni da provode najlepše godine života u vaspitnoj ustanovi na lošem glasu već su primorani da trpe svakodnevne torture nasilnih štićenika, maltretiranje osoblja, kao i da prisustvuju brutalnim tučama sa smrtnim ishodom.  Uloge: Adam Bučer, Šejn Kipl, Mateo Morales, Lorens Bejn.

Kafilerija

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Uteha

Istražujući niz ubistava, FBI agenti Džo i Ketrin zbunjeni su ubičinom bizarnom metodom bezbolne smrti. Džo dovodi u pomoć starog prijatelja, penzionisanog doktora i vidovnjaka Džona. Uz Džonovu pomoć, agenti se sve više i više približavaju ubici i postaje im sve jasnije da je i zločinac vidovit i da je uvek jedan korak ispred vlasti. Uloge: Entoni Hopkins, Džefri Din Morgan, Kolin Farel.

Dve nedelje za zaljubljivanje

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Dve nedelje za zaljubljivanje

Priča prati Lusi Kelson, sjajnu, ali neurotičnu advokaticu, i njenog bogatog klijenta, neodgovornog snoba Džordža. Džordž tretira Lusi više kao dadilju nego kao pravnicu, prihvatajući je olako, kao i sve što poseduje. Uprkos fantastičnim primanjima, Lusi donosi odluku da ga napusti i daje otkaz. Kada uvidi koliko mu je zaista značila, Džordž će učiniti sve da je vrati. Uloge: Sandra Bulok, Hju Grant.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading