POČELO SNIMANJE FILMA O ZLOGLASNOJ "ŽUTOJ KUĆI" Ova priča je teška, ali je važno da se ispriča
Foto: Printscreen

"Žetva", film o zloglasnoj "žutoj kući" ovih dana snima se u okolini Divčibara. Ekipa filma “Žetva”, na čelu sa američkim rediteljem Polom Kampfom ekranizovaće roman Veselina Dželetovića “Srpsko srce Johanovo” o bogatom Nemcu Johanu kome je u “žutoj kući” presađeno srce srpske žrtve. On sada dolazi na Kosovo u potrazi za odgovorima.

Zahtevna priča, rađena iz ugla glavnog lika, stranca, koji dolazi u selo na Kosovu u želji da upozna porodicu svog donora, nametnula je kompleksnost vešto napisanog scenarija, niza ubedljivo urađenih scena imanentnih trileru što će, verujemo privući pažnju šire publike…

reditelj Pol Kampf

Foto: Youtube/Printscreen

 

 Zamašna potencijalna međunarodna produkcija aktuelizuje intrigantnu i nikada do kraja istraženu priču o „žutoj kući“ i navodnoj nelegalnoj trgovini ljudskim organima.

Komisija je, podržavajući projekat nada da ovaj film ima mogućnost da kod svetskog auditorijuma otvori niz pitanja na ovu temu, navodi se u obrazloženju Komisije Filmskog centra Srbije, koja je radila u sastavu: Biljana Srbljanović (predsednica), Predrag Antonijević, Ivan Karl, Jugoslav Pantelić i Igor Bojović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading