FILM DANA „Noćne hronike“
Foto: Promo/Schutterstock
Noćne hronike

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Noćne hronike

Svake noći, dok grad spava, ekipe naoružane brzim automobilima, skupim kamerama i policijskim radio-stanicama kruže područjem Los Anđelesa u potrazi za pričama. Ti slobodnjaci, poznati kao noćni hroničari, idu u lov na sudare, požare, ubistva i ostale nezgode i nesreće u nadi da će prodati reportaže lokalnim TV stanicama. Poput kuglice flipera jure s jednog mesta zločina na drugo, motivisani jednačinom koja pretvara kriminal i žrtve u dolare i cente. Uloge: Džejk Gilenhal, Rene Ruso, Bil Pakston.

Amerikanac

Foto: IMDB

 

 

23.55 Superstar

Amerikanac

Kao ubica, Džek je u stalnom pokretu. Posle neočekivano teškog posla u Švedskoj, povlači se u italijansko selo. Dok je tamo, prima neobičnu porudžbinu da izradi oružje za misterioznu Matildu. Za vreme boravka u selu Džek sklapa prijateljstvo sa lokalnim sveštenikom Benedetom i zaljubljuje se u prelepu Klaru. S vremenom Džek i Klara započinju romansu koja bi mogla biti opasna za oboje. Uloge: Džordž Kluni, Tekla Reten, Violante Plačido.

Noćne hronike

Promo RTS

 

 

19.15 RTS2

Gazija

Film rađen prema motivima priče Ive Andrića „Put Alije Đerzeleza“. Sredinom XVIII veka granice Otomanske imperije bile su ozbiljno ugrožene. Onima koji su svojim podvizima nakratko odgađali neizbežni pad carstva davao se tradicionalni naziv gazija, što znači ratni pobednik. Uloge: Dušan Janićijević, Fahro Konjhodžić, Miralem Zupčević, Zaim Muzaferija, Ante Vican, Dušica Žegarac, Milan Gutović...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading