televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Kum Mafije

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Kum Mafije

Porodica Gamaš, krojači sa oca na sina, oblačili su mafijašku porodicu Paterno tokom tri generacije. Vinsent „Vins“ Gamaš radi za kuma Frenka sa svojim najstarijim sinom Đakom. Vins, nesmotren i nagao, želi da napreduje tako što će impresionirati kuma. Bez Paternovog znanja, on izvede veliku operaciju i dobije unapređenje. Kipteći od ljubomore, Đako otkrije da je Vins počinio monstrouozno delo tokom napada. Porodica Gamaš se odrekne Vinsa i započne rat. Uloge: Serđo Kastelito, Amrk-Andre Grondin.

Operativka

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Operativka

Napeti psihološki triler o mladoj ženi sa Zapada koju regrutuje izraelska obaveštajna agencija Mosad da pokuša da otkrije tajne iranskog nuklearnog programa, kao i da pokuša da zavrbuje mladog industrijalca da postane dvostruki agent. Uloge: Dijan Kruger, Martin Friman.

Plivanje s muškarcima

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Plivanje s muškarcima

Njegov posao mu ide na živce, njegova ga žena možda vara, a ni on sam se ne podmlađuje. Računovođa Erik novi smisao života pronalazi na neobičan način: kada upozna muškarce koji se nalaze u sličnoj životnoj situaciji, a koji se opuštaju baveći se sinhroniziranim plivanjem. Premda su svi oni pomalo fizički zapušteni, odlučni su da dokažu da imaju ono što je potrebno kako bi postali pravi plivački tim iz snova. A kao završnu tačku dokazivanja postavili su ultimativnu nagradu: svetsko prvenstvo. Uloge: Rupert Grejvs, Rob Brajdon, Džim Karter.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading