televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Toma

Foto: IMDB

 

 

 

21.00 Superstar

Toma

Serija „Toma“ je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića, koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz seriju ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. Uloge tumače: Milan Marić, Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Marko Janketić, Ivan Zekić, Nebojša Ilić, Srđan Todorović, Olivera Bacić, Saša Joksimović, Denis Murić…

1917

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

1917

Oskarom nagrađeni reditelj Sem Mendez, poznat po velikim filmskim hitovima, predstavlja spektakl o Prvom svetskom ratu jednostavnog naziva 1917. Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika koji dobijaju naizgled nemoguću misiju. U trci protiv vremena moraju da pređu neprijateljsku teritoriju i dostave poruku koja će zaustaviti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Uloge: Benedikt Kamberbač, Kolin Fert, Din-Čarls Čapman, Džordž Mekej.

Tor: Mračni svet

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Tor: Mračni svet

Marvelov „Tor: Mračni svet“ nastavlja filmsku avanturu Tora, moćnog Osvetnika, u kojoj će se on boriti da spase Zemlju i Devet Carstava od mračnog neprijatelja koji je stariji od univerzuma. Tor će se boriti za uspostavljanje reda u celom kosmosu... ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekitima vraća se s namerom da ceo svet vrati u tamu. Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin ni Asgard ne mogu da se odupru, Tor će morati da se upusti na dosad najopasnije putovanje i da se udruži sa prevrtljivim Lokijem da bi spasao ceo svet. Uloge: Kris Hemsvort, Natali Portman, Tom Hidlston, Entoni Hopkins, Stelan Skarsgord, Idris Elba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading