televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Munje: Opet!

Promo

 

 

22.00 Prva

Munje: Opet!

Nastavak je kultnog filma od pre 21 godinu, ali se kod naših aktera Popa i Mareta nije mnogo toga promenilo - nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je pozajmljen od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču, jer većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne ljude, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu. Neka avantura počne, opet! Uloge: Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka...

Kingsman: Zlatni krug

Foto: IMDB

 

 

20.55 RTS1

Kingsman: Zlatni krug

Film „Kingsman: Tajna služba“ uveo nas je u svet Kingsmana, nezavisne međunarodne obaveštajne agencije čiji je glavni cilj da svet bude bezbednije mesto. U ovom nastavku junaci se susreću s novim izazovima. Kada njihova centrala bude uništena, susrešće se sa sličnom organizacijom iz SAD, koja je osnovana otprilike u isto vreme kada i Kingsmani. Ove dve elitne agencije moraće da prevaziđu sve razlike da bi se izborile s nemilosrdnim zajedničkim neprijateljem. Uloge: Taron Egerton, Kolin Fert, Džulijen Mur.

Kako se rešiti Deda Mraza

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Kako se rešiti Deda Mraza

Kako bi spasio svoj posao koji je u zabrinjavajućem padu, Kris Kringl, poznatiji kao Deda Mraz, prisiljen je na partnerstvo sa američkom vojskom. Pogoršavajući stvari, Kringl se upliće u smrtonosnu bitku protiv visoko kvalifikovanog atentatora, kog je unajmio razmaženi dvanestogodišnjak nakon što je u čarapi dobio komad uglja umesto onoga što je želeo. Uloge: Mel Gibson, Valton Gogns, Marien Žan-Baptist.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading