televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Izazov

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Izazov

„Izazov“ je prvi igrani film koji je delimično snimljen u svemiru. Kosmonaut Oleg Bogdanov teško je povređen tokom misije na svemirskoj stanici. Povrede su takve da ne sme biti vraćen na Zemlju. Hirurškinja Evgenija Beljajeva izabrana je da bude poslata u svemir gde će pokušati da spase Bogdanova. Iako vrhunska u svom poslu, njen privatni život je daleko od idealnog, a uspeh operacije u svemirskim uslovima je vrlo neizvestan... Uloge: Julija Peresild, Miloš Biković, Vladimir Maškov.

Četiri ruže

Promo

 

 

22.15 Prva

Četiri ruže

„Četiri ruže“ prati jednog običnog čoveka koga je noćna džungla velikog grada privukla svojim čarima i porocima. Njegova sudbina isprepletena je s nekoliko paralelnih priča smeštenih u ambijent noćnog života Beograda. On će se naći iza kulisa istoimenog noćnog kluba. U pokušaju da pobegne od svega, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio - ljubav, iskrenost i veru. Uloge: Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Boris Milivojević, Nada Macanković.

Profesionalac

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Profesionalac

Leon je imigrant, živi povučenim i mirnim životom, pije samo mleko, ali njegovo zanimanje je profesionalni ubica. U njegovoj zgradi stanuje mala Matilda, dvanaestogodišnja Njujorčanka, koja živi tužan život s porodicom. Njen otac je kriminalac i čuva drogu za korumpiranog policajca Normana. Jedino zbog čega je devojčica srećna je njen mlađi brat. Otac joj uleti u nesuglasice s Normanom i iz osvete njegov tim poubija celu porodicu. Preživi jedino Matilda, koja je u tom trenutku bila u prodavnici. Ubrzo sigurnost nalazi u stanu neobičnog suseda. Kada sazna čime se njen novi prijatelj bavi, zamoli ga da joj osveti brata, a Leon vrlo dobro zna kako treba da postupi u takvoj situaciji. Uloge: Žan Reno, Geri Oldman, Natali Portman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading