televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Neobične avanture Adele Blank

Foto: IMDB

 

 

23.30 Prva

Neobične avanture Adele Blank

Godina je 1912. Neustrašiva mlada novinarka Adel Blank-Sek učiniće sve da ostvari svoj cilj, pa će čak otploviti u Egipat da iskopava mumije. Dok ona otvara sarkofage, Pariz obuzima panika – jaje pterodaktila pohranjeno u prirodnjačkom muzeju i staro 136 miliona godina se – izleglo. Mladi pterodaktil leti nad Parizom i plaši građane. Adel ne mogu da zbune i obeshrabre navedeni događaji, a njene avanture otkrivaju još mnoga neobična iznenađenja! Glavna uloga: Luiz Burgo.

Borba za pravdu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Borba za pravdu

Plaćenik Džon Siger je najbolji u svom poslu. Tokom misije u Južnoj Africi njegov najbolji prijatelj Rejdio Džons strada, a Džon se vraća u SAD i preuzima brigu o njegovoj ženi Sondri i sinu Ediju. Uskoro Sandru i Edija kidnapuje jedna frakcija CIA, koju predvodi "prljavi" Džon Drešan, s namerom da prisile Džona da obavi jedan zadatak. Ultimatum je sledeći: ako Džon želi da vidi Sondru i Edija žive mora da provali u dobro čuvani zatvor u Južnoj Africi i oslobodi sina čuvenog kriminalca Ahmeta Desana. Uloge: Stiven Sigal, Žaklin Lord.

Visina

Foto: IMDB

 

 

21.00 CINEMANIA

Visina

Grečen Bler, agent FBI, na letu za Vašington dobija neobičnu ponudu od muškarca pored kojeg sedi u avionu. On joj objašnjava da će avion uskoro biti otet i nudi joj novac ako mu pomogne da izbegnu otmicu i sigurno slete. Kada grupa profesionalnih kradljivaca preuzme avion i počne da traži u njemu skriveni plen, Grečen će morati da učini sve da spase putnike i spreči pad aviona. Uloge: Deniz Ričards, Dolf Lundgren.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading