FILM DANA „Naoružani propovednik“
Foto: Promo/Schutterstock
Narkos: Meksiko

Promo RTS

 

 

22.15 RTS1

Narkos: Meksiko

Treća i poslednja sezona serije „Narkos: Meksiko“ obećava mnogo akcije, pucnjave i neočekivanih preokreta. Priča se nastavlja tamo gde je stala - nakon hapšenja Feliksa Galjarda iz kartela Gvadalahara, koji je uspostavio svoju vladavinu u Tihuani. Njegovo hapšenje dovelo je do ujedinjenja različitih kartela, a u trećoj sezoni ćemo gledati složene odnose u novoj hijerarhiji, kao i nove narko bosove koji čekaju svoje prilike. Uloge: Hose Marija Jaspik , Skot Mekaniri, Alfonso Dosal, Alehandor Eda, Majra Hermosiljo, Metju Letšer…

Naoružani propovednik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Naoružani propovednik

Inspirativna istinita priča o Semu Čajldersu, bivšem dileru droge koji doživljava neverovatnu transformaciju i postaje spasilac na stotine kidnapovane dece od kojih su neka bila i siročići. Bivši motociklista i član mafije, Sem Čajlders odlazi u istočnu Afriku da bi pomogao obnavljanje domova razrušenih građanskim ratom i užasnut je neizrecivim strahotama koje doživljava najranjivije stanovništvo države, naročito deca. Ignorišući upozorenje iskusnijih radnika, Sem osniva sirotište tamo gde je ono najpotrebnije, usred teritorije koju kontroliše otpadnička milicija koja tera decu da postanu vojnici pre nego što dođu do tinejdžerskog doba. Semu nije dovoljno to što će zaštititi žrtve vojske Božjeg otpora, već je odlučan da spase što više života. Uloge: Džerard Batler, Mišel Monahan, Kejti Bejker.

Sećanje jedne budale

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Sećanje jedne budale

Holivudska zvezda u usponu osvrće se na dane mladosti, vraćajući se sa sahrane najboljeg prijatelja. Džo Skot živi hedonističkim načinom života, ali ga neprestano progoni događaj iz mladosti, kada se zabavljao sa vršnjakinjom Rut. Džo donosi odluku da se ponovo sastane s njom, međutim, Rut nije ni nalik osobi kakvu pamti. Sve se potpuno promenilo, pa mračne tajne izlaze na videlo. Uloge: Danijel Krejg, Hari Idn, Emilija Foks.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading