televizor
Foto: Shutterstock/Schutterstock
Pljačka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pljačka

Napeti triler inspirisan istinitom, dosad nikad ispričanom pričom o ubistvu, seksu, korupciji i naravno pljački koja je sve to razotkrila. Davne 1971. razbojnici su prokopali tunel do trezora banke u jednoj londonskoj ulici i pokrali novac i nakit vredan nekoliko miliona funti. Ništa od tog silnog plena nikada nije pronađeno i niko nije bio uhapšen. Pljačka je bila vest na naslovnicama novina samo nekoliko dana, a zatim je nestala iz javnosti - rezultat Vladine odluke o ućutkavanju novinara. Priča uključuje ubistvo, korupciju i seksualni skandal koji vodi sve do Kraljevske porodice. Uloge: Džejson Stetam, Safron Burous.

Igra

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Igra

Mulitmilioner Nikolas Van Orton živi sam na svom raskošnom imanju u blizini San Franciska, a jedino mu je društvo dugogodišnja porodična kućepaziteljka Ilsa. Nikolas se nedavno razveo od supruge Elizabet i potpuno se posvetio svojoj uspešnoj investicionoj banci i pokušava da potisne sećanja na očevo samoubistvo dok je još bio dete. Bankar ne vidi ništa loše u svom samotnjaštvu, te se iznenadi kada ga za rođendan poseti mlađi brat Konrad, dugogodišnji zavisnik i narkoman. Uloge: Majkl Daglas, Šon Pen, Debora Unger, Džejms Reborn.

Overlord

Foto: IMDB

 

 

23.05 RTS2

Overlord

Na sam Dan D grupa vojnika poslata je u okupiranu Francusku da bi dovršili ratnu misiju. Na terenu otkrivaju nacističku laboratoriju koji izvodi jezive eksperimente na lokalnim seljacima. Vojni ih trening nije pripremio za ono što će doći - spasavanje sveta od još veće pretnje - borba s jedinicom genetski poboljšanih supervojnika! Uloge: Džon Magaro, Vajt Rasel, Pilu Asbek.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading